folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Google'da Oynan Squid Game Oyunu Kodları?

Google'da Oynan Squid Game Oyunu Kodları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Merhaba müritler, Google Chrome arama yerine " squid game " yazınca böyle bir oyun açılıyor... bunu çalmak istiyorum :)  varmı yardımcı olabilecek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Hocam developer tools ile inceleyebilirsin ama kodların içinden o sistemi ayıklayabilir misin bilmem..

chatgpt ile yazdırabilirsin bence. Çok kompleks birşey değil.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Hocam developer tools ile inceleyebilirsin ama kodların içinden o sistemi ayıklayabilir misin bilmem..

chatgpt ile yazdırabilirsin bence. Çok kompleks birşey değil.

https://buzukimeyhane.com/sifon/squid_game_oyna

adamsın.. mükemmel fikirdi ve yaklaşık 7 saatte hallettim. şuan tek sorunum var.. oyunu konum olarak sayfanın başına yerleştiremiyor yapay zeka.. bende amatör bilgilerimle beceremedim. Sayfa ortasında klamsı kötü çünkü bazı küçük ekranlı telefonlarda alttaki buton gözükmeyecek.. sayfanın ğstğne nasıl sabitlerim fikri olan varmı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

reis sifon publa bağlantın nedir geçen aylarda izmirde araç arıza yapıp mahsur kalınca hatunla akşamı eğlenceli geçirelim bari diyerek internetten bulup gitmiştim hizmet yiyecek içecek ve fiyatlardan çok memnun kalarak ayrıldım ilk fırsatta tekrar uğramayı düşünüyorum 

om mani padme hum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı

reis sifon publa bağlantın nedir geçen aylarda izmirde araç arıza yapıp mahsur kalınca hatunla akşamı eğlenceli geçirelim bari diyerek internetten bulup gitmiştim hizmet yiyecek içecek ve fiyatlardan çok memnun kalarak ayrıldım ilk fırsatta tekrar uğramayı düşünüyorum 

Eyw kral elimizden geleni yapiyoruz🙏 isletme sahibiyim.. squid game kokteylimiz var da, dizinin İkinci sezonu başlayınca bu kokteyl için bir oyun hazırlayayım dedim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    ByTechno bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı

Eyw kral elimizden geleni yapiyoruz🙏 isletme sahibiyim.. squid game kokteylimiz var da, dizinin İkinci sezonu başlayınca bu kokteyl için bir oyun hazırlayayım dedim. 

anladım hocam hayırlı işler dileyeyim öyleyse bir daha uğradığımda selam iletirim garson arkadaşlarla 

om mani padme hum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Yani bir muridiniz yarim yamalak aksiyonmu yapsin (duygusal yapayim biraz) valla şunu yukariya sabitleyemezsem rezil olcaz 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    ByTechno bunu yazdı

Yani bir muridiniz yarim yamalak aksiyonmu yapsin (duygusal yapayim biraz) valla şunu yukariya sabitleyemezsem rezil olcaz 

Kanki sen yine boyle bir seyler talep etmemis miydin

Squid Game in ilk ciktigi donemlerde yillar evvel. 

Ve ucret bir sey belirtmemissin, mekan sahibi olup en azindan burada bu islerle ugrasan ogrenci olanlar vs.. ler gönüllü mü olsun sadece?

LaNCeLoT tarafından 21/Oca/25 23:48 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    ByTechno bunu yazdı

Kanki sen yine boyle bir seyler talep etmemis miydin

Squid Game in ilk ciktigi donemlerde yillar evvel. 

Ve ucret bir sey belirtmemissin, mekan sahibi olup en azindan burada bu islerle ugrasan ogrenci olanlar vs.. ler gönüllü mü olsun sadece?

Abi hatirlamiyorum inan olabilir.. sorun degil ucretli olsun.. benim mekan dibin dibi :) ama bos aglamak olmasin tabi makul duzeyde karsilarim teklif gelsin degerlendirelim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    ByTechno bunu yazdı

Ben telefondan açtım baktım dün. Hiçbir sorun yok sanki ? O yüzden pas geçtim.... Yoksa, sen yukarıya sabitlemek istiyorum de, biz uzaya çıkarırız kanka :P

Yukarıdaki kırmızı ile isaretledigim alanı iptal etmek mi istiyorsun, doğru mu anladım ?

garga tarafından 22/Oca/25 00:01 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı
    ByTechno bunu yazdı

Ben telefondan açtım baktım dün. Hiçbir sorun yok sanki ? O yüzden pas geçtim.... Yoksa, sen yukarıya sabitlemek istiyorum de, biz uzaya çıkarırız kanka :P

Yukarıdaki kırmızı ile isaretledigim alanı iptal etmek mi istiyorsun, doğru mu anladım ?

Aynen hocam 🙏

Toplam Hit: 4292 Toplam Mesaj: 15
squid game