Google'da Oynan Squid Game Oyunu Kodları?
-
Merhaba müritler, Google Chrome arama yerine " squid game " yazınca böyle bir oyun açılıyor... bunu çalmak istiyorum :) varmı yardımcı olabilecek

-
Hocam developer tools ile inceleyebilirsin ama kodların içinden o sistemi ayıklayabilir misin bilmem..
chatgpt ile yazdırabilirsin bence. Çok kompleks birşey değil.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Hocam developer tools ile inceleyebilirsin ama kodların içinden o sistemi ayıklayabilir misin bilmem..
chatgpt ile yazdırabilirsin bence. Çok kompleks birşey değil.
https://buzukimeyhane.com/sifon/squid_game_oyna
adamsın.. mükemmel fikirdi ve yaklaşık 7 saatte hallettim. şuan tek sorunum var.. oyunu konum olarak sayfanın başına yerleştiremiyor yapay zeka.. bende amatör bilgilerimle beceremedim. Sayfa ortasında klamsı kötü çünkü bazı küçük ekranlı telefonlarda alttaki buton gözükmeyecek.. sayfanın ğstğne nasıl sabitlerim fikri olan varmı -
reis sifon publa bağlantın nedir geçen aylarda izmirde araç arıza yapıp mahsur kalınca hatunla akşamı eğlenceli geçirelim bari diyerek internetten bulup gitmiştim hizmet yiyecek içecek ve fiyatlardan çok memnun kalarak ayrıldım ilk fırsatta tekrar uğramayı düşünüyorum
-
Bonibon bunu yazdı
reis sifon publa bağlantın nedir geçen aylarda izmirde araç arıza yapıp mahsur kalınca hatunla akşamı eğlenceli geçirelim bari diyerek internetten bulup gitmiştim hizmet yiyecek içecek ve fiyatlardan çok memnun kalarak ayrıldım ilk fırsatta tekrar uğramayı düşünüyorum
Eyw kral elimizden geleni yapiyoruz🙏 isletme sahibiyim.. squid game kokteylimiz var da, dizinin İkinci sezonu başlayınca bu kokteyl için bir oyun hazırlayayım dedim.
-
ByTechno bunu yazdıBonibon bunu yazdı
Eyw kral elimizden geleni yapiyoruz🙏 isletme sahibiyim.. squid game kokteylimiz var da, dizinin İkinci sezonu başlayınca bu kokteyl için bir oyun hazırlayayım dedim.
anladım hocam hayırlı işler dileyeyim öyleyse bir daha uğradığımda selam iletirim garson arkadaşlarla
-
Yani bir muridiniz yarim yamalak aksiyonmu yapsin (duygusal yapayim biraz) valla şunu yukariya sabitleyemezsem rezil olcaz
-
ByTechno bunu yazdı
Yani bir muridiniz yarim yamalak aksiyonmu yapsin (duygusal yapayim biraz) valla şunu yukariya sabitleyemezsem rezil olcaz
Kanki sen yine boyle bir seyler talep etmemis miydin
Squid Game in ilk ciktigi donemlerde yillar evvel.
Ve ucret bir sey belirtmemissin, mekan sahibi olup en azindan burada bu islerle ugrasan ogrenci olanlar vs.. ler gönüllü mü olsun sadece?
LaNCeLoT tarafından 21/Oca/25 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
LaNCeLoT bunu yazdıByTechno bunu yazdı
Kanki sen yine boyle bir seyler talep etmemis miydin
Squid Game in ilk ciktigi donemlerde yillar evvel.
Ve ucret bir sey belirtmemissin, mekan sahibi olup en azindan burada bu islerle ugrasan ogrenci olanlar vs.. ler gönüllü mü olsun sadece?
Abi hatirlamiyorum inan olabilir.. sorun degil ucretli olsun.. benim mekan dibin dibi :) ama bos aglamak olmasin tabi makul duzeyde karsilarim teklif gelsin degerlendirelim
-
ByTechno bunu yazdı
Ben telefondan açtım baktım dün. Hiçbir sorun yok sanki ? O yüzden pas geçtim.... Yoksa, sen yukarıya sabitlemek istiyorum de, biz uzaya çıkarırız kanka :P

Yukarıdaki kırmızı ile isaretledigim alanı iptal etmek mi istiyorsun, doğru mu anladım ?
garga tarafından 22/Oca/25 00:01 tarihinde düzenlenmiştir -
garga bunu yazdıByTechno bunu yazdı
Ben telefondan açtım baktım dün. Hiçbir sorun yok sanki ? O yüzden pas geçtim.... Yoksa, sen yukarıya sabitlemek istiyorum de, biz uzaya çıkarırız kanka :P

Yukarıdaki kırmızı ile isaretledigim alanı iptal etmek mi istiyorsun, doğru mu anladım ?
Aynen hocam 🙏