Google‘Daki Bosluk.
-
sayfada ctrl+a kombinasyonunu uygularsanız sol tarafta ufak bir bosluk oldugunu görürsünüz.
kodu bu:
<td width="25%"> </td>bakarsak %25 genisliginde bi satır icin gibi görünüyor ama alakası yok %25 cok büyük bi sayı ekran icin.
paranoya yapmak gibi olmasın ama sizce nedir bu ?
..
-
güzel tespit. merak ettim takipteyim :)
-
hay amk ya opera son dk golü atti sapitti ekran dùzeltemedim de neyse anlamissinizdir olayi.
-
css diye bir icat var. td uzunluğuna %25 versen bile TD sınıfı nasıl tanımlanmışsa ona göre uzar kısalır.
-
Hatta oraya gelince imleç değişiyor.
Bende merak ettim şimdi?
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
css diye bir icat var. td uzunluğuna %25 versen bile TD sınıfı nasıl tanımlanmışsa ona göre uzar kısalır.
-----------------------------"Hatta oraya gelince imleç değişiyor.
Bende merak ettim şimdi?"
imleç değişir çünkü linksiz bir metin seçmiş oluyorsun. Tahribat heyecan arıyor.
-
İnsanlık hali..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
İnsanlık hali..
-----------------------------teknik bir açıklaması yoksa
en güzel açıklama budur :)
-
%25 genişliğinde boş bir sütun yaratmışlar. Tagların arasına hiçbirşey yazmadan boş bir sütun yaratamazsın. Bu sebeple boşluk atmışlar.
-
FireX bunu yazdı:
%25 genişliğinde boş bir sütun yaratmışlar. Tagların arasına hiçbirşey yazmadan boş bir sütun yaratamazsın. Bu sebeple boşluk atmışlar.
-----------------------------aynen, bosluk atilmis sadece, bisey yok :)
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------google'a yakışmadı :)))) böyle derler ya hani :D