Google'dan Çığır Açacak Yeni Uygulama
-
ÇIĞIR AÇACAK YENİ UYGULAMA
Farklı dillerdeki metinleri çeviren Google Translate, şimdi de sesli çeviri yapacak.
Google, cep telefonları için geliştirdiği yeni bir uygulama ile dilleri birbirine çevirecek ve kullanıcılar farklı dillerde konuşsalar dahi birbirini anlayabilecek.
Cep telefonlarına ücretsiz olarak yüklenebilecek olan bu uygulama sayesinde kullanıcılar kendi dillerinde konuşurken, karşıdaki kullanıcı başka bir dilde konuşsa dahi bu konuşmayı kendi dilinde dinleyebilecek.
UYGULAMA NASIL ÇALIŞIYOR
Örneğin A isimli kullanıcı İngilizce dilinde konuşuyor. Kullanıcı konuşmasını yaptıktan sonra bu ses kaydı Google sunucularına iletiliyor ve burada İspanyolca'ya çevriliyor. B isimli kullanıcı ise İngilizce bilmese dahi İspanyolca kaydı dinlediğinden sorun yaşanmıyor ve görüşme bu şekilde sağlanabiliyor.
Henüz "alpha" sürümünde olan (yani test aşamasında) uygulama sadce İspanyolca ve İngilizce dilleri arasında çeviri yapabiliyor. İlerleyen aylarda uygulamanın dil desteğinin de artacağı sanılıyor. -
vay ahmet naber
ne var ne yok
iyi çok şükür
çoluk çocuk nasıl
onlarda iyi
yuvarlanıp gidiyoruz işte
-
Şimdiki Gibi Çevirmesinde
Adama Naber Diyince
Karsı Tarafa Ananı Sikiyim Olarak Gitmesin :D
-
Kan dökülür söylemesi benden.
-
yalanaramaolur
-
:D ortalk karışacak türk abuzittinler geldi aklıma
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
:D ortalk karışacak türk abuzittinler geldi aklıma
-----------------------------En azından omegle'deki gibi kalafat görmeyecez. İyi bir gelişme şahsen; bkunu çıkarıyorlar...
-
inci itleri hemen kelime eklerler..
-
ben bunu düşündüm
mesela şuan online destek yazılımları yazılı çevirme özelliği var
-
türk ü türk bile anlamıyo google nasıl anlayacak ?
-
ben gelmek köyden yarın
sen sevebilmekmi çok beni :)
Toplam Hit: 1818 Toplam Mesaj: 12