Googledan Para Kazanabileceğim En İyi Ücretsiz Blog
-
bildiğiniz var mı en iyi hangisidir seo özelliği olmasını istiyorum.. adsense reklamlarını yayınlayacağım .. ücretli domainler gibi hiti yüksek olur mu mesala hergün özgün yazı girersem ücretli domainlere fark atabilirimiyim param olmadığı için ücretsiz blog kurmak istiyorum..
flybatwin tarafından 05/Tem/15 21:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Blogspot işte hocam. Google'ın kendi altyapısı. Girdiğin içerikler çabucak eklenir arama sonuçlarına.
-
mkyb bunu yazdı
Blogspot işte hocam. Google'ın kendi altyapısı. Girdiğin içerikler çabucak eklenir arama sonuçlarına.
sağol hocam :)
-
Hocam 5 lira bir sey domain. Hostingerda hosting ucretsiz. 10 dk icinde 2$a wp siten olabiliyor yani..
-
Gidipte ücretsiz hostinglere sakın bulaşma hocam. Kapatırlar vs emeklerin bir anda puf olur. Blogspot aç, alandını yönlendir misler gibi takıl.
-
katılıyorum, ücretsiz hosting pişmanlıktır. blogspot eskisi gibi kıyak geçmiyor diğer sitelerle neredeyse aynı zorluğa çekildi. blogspot açacaksan çok güncel olman lazım öyle haftada bir yazı girer arkama yaslanırım dersen (benim gibi :D) aylarca da uğraşsan bi yere gelemezsin =)
-
adsenseden red yemekten bi hal oldum blogspot daha avantajlı galiba bu konuda
-
slanger bunu yazdı
adsenseden red yemekten bi hal oldum blogspot daha avantajlı galiba bu konuda
adsense kafayı yemiş ya. bana da 1 aydır banka hesabını doğrulamak için gönderilen parayı gönderecekler hâlâ gelmedi. normalde 1 hafta olmadan yatıyordu.
-
Niye emekleri puf olsun her aksam yedek alirsin olur biter ucretsiz hosting oldugunun farkinda olmadan bir ay durmadan site gelistirip sonra ay gitti diyen yoktur herhalde.
-
izzmarit bunu yazdı
Niye emekleri puf olsun her aksam yedek alirsin olur biter ucretsiz hosting oldugunun farkinda olmadan bir ay durmadan site gelistirip sonra ay gitti diyen yoktur herhalde.
Beni tanıdılar ben oyalarım siz kaçın.
-
mkyb bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Beni tanıdılar ben oyalarım siz kaçın.
Asdfgh askolsun yah :3