folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Googledan Para Kazanabileceğim En İyi Ücretsiz Blog

Googledan Para Kazanabileceğim En İyi Ücretsiz Blog

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

bildiğiniz  var mı  en iyi hangisidir  seo özelliği olmasını istiyorum..   adsense reklamlarını yayınlayacağım ..     ücretli domainler gibi  hiti yüksek olur mu mesala  hergün özgün yazı girersem  ücretli domainlere fark atabilirimiyim  param olmadığı için ücretsiz blog kurmak istiyorum..  

flybatwin tarafından 05/Tem/15 21:37 tarihinde düzenlenmiştir

www.tekno50.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Blogspot işte hocam. Google'ın kendi altyapısı. Girdiğin içerikler çabucak eklenir arama sonuçlarına.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Blogspot işte hocam. Google'ın kendi altyapısı. Girdiğin içerikler çabucak eklenir arama sonuçlarına.

sağol hocam :)

www.tekno50.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam 5 lira bir sey domain. Hostingerda hosting ucretsiz. 10 dk icinde 2$a wp siten olabiliyor yani..

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gidipte ücretsiz hostinglere sakın bulaşma hocam. Kapatırlar vs emeklerin bir anda puf olur. Blogspot aç, alandını yönlendir misler gibi takıl.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

katılıyorum, ücretsiz hosting pişmanlıktır. blogspot eskisi gibi kıyak geçmiyor diğer sitelerle neredeyse aynı zorluğa çekildi. blogspot açacaksan çok güncel olman lazım öyle haftada bir yazı girer arkama yaslanırım dersen (benim gibi :D) aylarca da uğraşsan bi yere gelemezsin =)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

adsenseden red yemekten bi hal oldum blogspot daha avantajlı galiba bu konuda

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    slanger bunu yazdı

adsenseden red yemekten bi hal oldum blogspot daha avantajlı galiba bu konuda

adsense kafayı yemiş ya. bana da 1 aydır banka hesabını doğrulamak için gönderilen parayı gönderecekler hâlâ gelmedi. normalde 1 hafta olmadan yatıyordu.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Niye emekleri puf olsun her aksam yedek alirsin olur biter ucretsiz hosting oldugunun farkinda olmadan bir ay durmadan site gelistirip sonra ay gitti diyen yoktur herhalde.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Niye emekleri puf olsun her aksam yedek alirsin olur biter ucretsiz hosting oldugunun farkinda olmadan bir ay durmadan site gelistirip sonra ay gitti diyen yoktur herhalde.

Beni tanıdılar ben oyalarım siz kaçın. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    mkyb bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Beni tanıdılar ben oyalarım siz kaçın. 

Asdfgh askolsun yah :3

Toplam Hit: 1852 Toplam Mesaj: 12
blog