Google'dan Pokemonlu 1 Nisan Şakası
-
Bonibon, bazı telefonlarda olmuyor ): Google Maps Engine değil normal standart Maps indirmen gerekiyor telefon müsaade ediyorsa PlayStore'da.
-
iOS ? :)
edit
HASSİKTİR GERÇEKTEN GERÇEKMİŞ
edit // videolu şeyi nereden buluyoruz?

noname tarafından 01/Nis/14 15:51 tarihinde düzenlenmiştir
-
everst dağında machu picchu kalıntılarında eyfel kulesinin orda louvre müzesinin orda beyaz sarayda oksford harward da ümit burnunun orda burj khalifanın orda palmiye adalarının orda buldum bi kaç pokemon. herkes bildiklerini yazsın buraya bence :D
edit : eyjafajollokul dagında da var :D
edit2:atatürk orman parkı central parkta da var çin seddinde de buldum (the great wall of china şeklinde aratırsınız)
Bonibon tarafından 01/Nis/14 16:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Bonibon bunu yazdı
everst dağında machu picchu kalıntılarında eyfel kulesinin orda louvre müzesinin orda beyaz sarayda oksford harward da ümit burnunun orda burj khalifanın orda palmiye adalarının orda buldum bi kaç pokemon. herkes bildiklerini yazsın buraya bence :D
edit2:atatürk orman parkı central parkta da var çin seddinde de buldum (the great wall of china şeklinde aratırsınız)
başka işin yok mu hacı :D Cern'de var bi tane :D
-
Bonibon bunu yazdı
http://kotaku.com/how-to-find-pokemon-on-google-maps-1555465846