Google’Dan Saatlerce Başından Kalkamayacağınız Muhteşem Çizim Oyunu: Quick, Draw!
-
Google’ın yapay zeka ile geliştirdiği çizim oyunu Quick, Draw!, hem İngilizcenizi geliştirecek, hem de size boş vakit harcatacak bir oyun olarak geliyor.SaviorAngel tarafından 19/Kas/16 22:41 tarihinde düzenlenmiştirGoogle’ın yapay zeka kullanarak hazırladığı çizim sitesi Quick, Draw!, aslında basit bir çizim tahmin oyunu. Yani size ekranda çizmenizi istediği bir nesne ya da herhangi bir şey söylüyor, 20 saniye içerisinde siz de çizmeye çalışıyorsunuz.
Ancak işin garip tarafı siz çizerken de ekranın altında çizdiğiniz şeyi hızlıca tahmin etmeye çalışıyor. İlk çizgiden itibaren hızlı bir şekilde tahminler yürüten bu yapay zekanın tahminleri ise gerçekten tatmin edici ve gerçekçi.
https://www.youtube.com/watch?v=X8v1GWzZYJ4
Yukarıda video ile kısa bir tanıtımını göreceğiniz siteye buradaki bağlantıdan giderek boş zamanınızda oldukça eğleneceğiniz bir oyunu keşfetmiş olacaksınız, hatta isterseniz söylediğini çizmek yerine rastgele çizim yaparak Google’ın bu yapay zekasının tahmin yeteneğini sınayabilirsiniz. :)
-
ördek çiz dedi bana .
ulan bende o kabiliyet olsa ne güzel olurdu düzçizgi bile çizemeyen insanım ben .)
-
KaptaN bunu yazdı
ördek çiz dedi bana .
ulan bende o kabiliyet olsa ne güzel olurdu düzçizgi bile çizemeyen insanım ben .)
:) hocam bunun için youtube şu kanal var takip ediyorum adamı
https://www.youtube.com/channel/UCSOrOH6wJSRV9qKqJPyDpew
-
altı da altı yapınca dönerim tekrardan :v -
çizin çizin yapay zeka öğrensin. google yıllarca uğraşsa bu kadar geliştiremez.
-
tahmin ettigim seyi cizen varmidir acaba :) bilir mi ki?
-
myblackworldweb bunu yazdı
:) deneyelim
-
-
Merak ettim açtım, bana çello çiz dedi, şansa bak :) Çok uğraşmadan kapattım, bana göre değilmiş demek ki :)
-
myblackworldweb bunu yazdı
çizdim telefon diyor ya.. çok akıllı gerçekten
-
abi gece gece ilaç gibi geldi resmen kendi kabul edilmeyen çizimimle kabul edilen çizimlere bakıyorum kopmamak elde değil :F vakit öldürmek için birebir bence deneyin..