Googlede Çalışmak Hayal Midir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

hackworm bunu yazdı:

yurtdışında okumalısın hoca bilgisayar mühendisliği değil bilgisayar bilimleri okumalısın(computer science) harvard gibi ünilerden mezun olursan bi fırsatın olabilir yada türkiyede okuyup yükseklisanısını köklü bir üniversitede yaparsan alırsın ama tamamiyle türkiyede bu işi biteremezsin google ofis açarsa orada çaycılık falan yapılır ana öyle kıdemli bir bölüm için öküz gibi üni bitirmelisin

Katılmıyorum.

Orta seviyede bir üniversite bitirip orta seviye bir yerde yüksek lisans yapıp sağlam referansların olursa girebilirsin bence.

dediğin yerlerden mezun olunca sağlam referansı nerden bulcaz hoca?

babamız cumhurbaşkanı - başbakan değil ki orta halli yerde okuyup sağlam referansımız olsun

yoksa össde 200.000e zor girsek de harward'da okurdum biz de

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

bilgisayar ile alakan yoksa hayal, alakan var ise hayal değildir.. Everthing possible 

kahrolsun bağzı şeyler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

o sana bağı türkiyede deiil de yale de filan okuyup yüksek lisans yaptysan hayal deil e zaten bunu yapmak ta baya bi zordur heralde:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

wking bunu yazdı:

hackworm bunu yazdı:

yurtdışında okumalısın hoca bilgisayar mühendisliği değil bilgisayar bilimleri okumalısın(computer science) harvard gibi ünilerden mezun olursan bi fırsatın olabilir yada türkiyede okuyup yükseklisanısını köklü bir üniversitede yaparsan alırsın ama tamamiyle türkiyede bu işi biteremezsin google ofis açarsa orada çaycılık falan yapılır ana öyle kıdemli bir bölüm için öküz gibi üni bitirmelisin

Katılmıyorum.

Orta seviyede bir üniversite bitirip orta seviye bir yerde yüksek lisans yapıp sağlam referansların olursa girebilirsin bence.

dediğin yerlerden mezun olunca sağlam referansı nerden bulcaz hoca?

babamız cumhurbaşkanı - başbakan değil ki orta halli yerde okuyup sağlam referansımız olsun

yoksa össde 200.000e zor girsek de harward'da okurdum biz de

Referans demek yaptığın iş demektir, arkanın sağlam olup olmaması değil. Şimdiden projeler yapmaya başla, stajyerlik yap, aklına gelen her projeyi yap. Değişik sistemler kullan, ajax kullan, değişik veritabanı kullan, oracle, mssql, mysql vs vs...

Proce yap proce. Hiçbir şey hayal değildir.

Yarın öbür gün iş görüşmesine gittiğinde adamlar sorduklarında onlara on tane farklı şey söyleyebilmelisin. Şunu yaptım, şurda şunu kullandım vs vs...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:

bu konuda harvard dan ziyade mit stanford yale cal-tech in diploması gecer hocam ama google icin turkiyeden mezun olcaksan sunu diyim ben bizim okula gelen bir bizim bölüm mezununun sozunu aktarcam.kendisi de turkiyeden mezun olup google da calısanlardan.3.71 diploma ile bitirip stanford a yuksek lisansa gitmis.ordan cıktıktan sonra projesini falan bilmiyom ama google rahat girdim diyebiliriz dedi ve kendi devresinden bircok calısan varmıs.google ibm olsun cogunun yolu bu.okulu saglam bi diploma ile bitirip yuksek lisansı amerikanın saglam okullarında okumak

turkiyede ise belli okullar olmalı yoksa yurtdısına cıkmak gercekten cok zor.mesela bogazici yale stanford mit bilkent mit stanford harvard odtü cal-tech daha cok  bu universitelerimiz bu okullarla bircok ilişki içinde ve tabii ki yurtdısına cıkmanı da cok kolaylısrıtıyo bu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

ben google'da 3 ay finans uzerine calistim. guzel rahat bir calisma ortami, googleda calismanin guzel yanlari var. ancak benim kariyer dusunceme pek uygun bir plan degildi o yuzden devam etmedim.

Neyse senin soruna cevap, neden olmasin? Google da calismak imkansiz degil. Her is veren gibi onlarda, yetenekli caliskan eleman ariyorlar. Google finlandiya hakkinda pek bilgim yok ancak kirkland'dan veya mountain view den pek farkli olacagini zannetmem.

Bill gates'e gelince, adam zeki. Ayni zamanda baglantilari cok iyiydi ve is nasil yapiliyor biliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoRn2beBaD
    BoRn2beBaD's avatar
    Erkek

Şuana kadar bildiğim bilgisayar konusunda devrim yapmış insanların hepsi MIT ( Massachussets Institute of Technologhy ) le alakalı ya ordan mezunlar yada ordan kapmışlar olayi falan vardır bi hayrı :)

Kısmette varsa uçmak engel değil,balık olmak !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

google'da çalışıp napacan ki? özel bi amacın falan mı var:) kurtulun bu marka takıntısından

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

bu işler kndini kanıtlamakla ve geliştirmekle olur... nedn olmasın ki bizim neyimiz eksik? eksik yerlerimiz vardır ve bunları görüp bilip kendini geliştirrsen tabikide çalışırsın

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

Google'da çalışmayı hak edebilmek için harcayacağın enerjiyi kendi işini kurmak için harcasan daha iyi olur.

Bu niymiş la?
Toplam Hit: 5139 Toplam Mesaj: 31