Googledeki Cloud Servere VPN Kurmak
-
elmor bunu yazdı
rene nin yazdigi makaledeki yazilim ile windows uzerinedende vpn server kuruluyor aynisi sadece windows olani indireceksin. win7 sorunsuz calisiyor .
Deniyecem bakalım.
-
-
Olmadı bu renenin sitemini kuracak olan var mı masa üstü bilgileri versem kurabilirmisiniz.
-
elmor bunu yazdı
rene nin yazdigi makaledeki yazilim ile windows uzerinedende vpn server kuruluyor aynisi sadece windows olani indireceksin. win7 sorunsuz calisiyor .
Centos debian windows hepsinde çalışıyor o program. HEmde beleş.
-
DrKill bunu yazdıelmor bunu yazdı
Centos debian windows hepsinde çalışıyor o program. HEmde beleş.
Kuruyorum herhangi bir sorun yok herşey tamam ama bir bağlanmaya çalışınca servere 789 hatası veriyor. Kullanıcı adı şifre ilk başta girdiğim kod herşey tamam portlat açık ping atıyorum ping yiyor. Ama bağlantı olmuyor 789 diyor başka bişi demiyor. Yardımcı olacak yada alternatif sunacak olan var mı?
-
bu işi sağlam şekilde kurarsan bir dökümanla paylaşırmısın bro bizde nasiplenelim
-
60 sayfa döküman yazdım hocam, çalışıyor işte o :)
-
hacı kur windows 2008 ccproxy indir oradan kullan ha güvenlik dersen o zaman vpn ama genel oalrak yasaklı sitelere gireyim vb.. dersen ccproxy iş görüyor
-
Linux'a kurarken 443. portu baska bir programin (nginx) isgal ettigini gormustum. Port acik olsada o portu baska program kullaniyorsa benim de almis oldugum hatayi aliyor olabilirsin.
Duzenleme: pis hortlakcilar :) telekom tarafından 04/Ağu/16 22:22 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam win de softether var googladan bulabılırsın kurulumada kolay