folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Googledeki Cloud Servere VPN Kurmak

Googledeki Cloud Servere VPN Kurmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    elmor bunu yazdı

rene nin yazdigi makaledeki yazilim ile windows uzerinedende vpn server kuruluyor aynisi sadece windows olani indireceksin. win7 sorunsuz calisiyor .

Deniyecem bakalım.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@x-files hocam vpn kurarsan erişim sağlayamazsın ip değiştiğinde sana mesaj getirtecek sistem yazman lazım bi ara konu açmıştım bende yapamadım :) vpn kuramıyorsun :/ ben statik ip alıp onu kullanıyorum 

MhmdAlmz tarafından 26/Mar/16 08:34 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Olmadı bu renenin sitemini kuracak olan var mı masa üstü bilgileri versem kurabilirmisiniz. 

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    elmor bunu yazdı

rene nin yazdigi makaledeki yazilim ile windows uzerinedende vpn server kuruluyor aynisi sadece windows olani indireceksin. win7 sorunsuz calisiyor .

Centos debian windows hepsinde çalışıyor o program. HEmde beleş.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    elmor bunu yazdı

Centos debian windows hepsinde çalışıyor o program. HEmde beleş.

Kuruyorum herhangi bir sorun yok herşey tamam ama bir bağlanmaya çalışınca servere 789 hatası veriyor. Kullanıcı adı şifre ilk başta girdiğim kod herşey tamam portlat açık ping atıyorum ping yiyor. Ama bağlantı olmuyor 789 diyor başka bişi demiyor. Yardımcı olacak yada alternatif sunacak olan var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selcukbey
    selcukbey's avatar
    Erkek

bu işi sağlam şekilde kurarsan bir dökümanla paylaşırmısın bro bizde nasiplenelim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

60 sayfa döküman yazdım hocam, çalışıyor işte o :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hacı kur windows 2008  ccproxy indir oradan kullan  ha güvenlik dersen o zaman vpn ama genel oalrak yasaklı sitelere gireyim vb.. dersen ccproxy iş görüyor 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Linux'a kurarken 443. portu baska bir programin (nginx) isgal ettigini gormustum. Port acik olsada o portu baska program kullaniyorsa benim de almis oldugum hatayi aliyor olabilirsin.
    Duzenleme: pis hortlakcilar :) telekom tarafından 04/Ağu/16 22:22 tarihinde düzenlenmiştir

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

hocam win de softether var googladan bulabılırsın kurulumada kolay

Toplam Hit: 2834 Toplam Mesaj: 21
vpn vpn windows 2008