Google’In Saniyede 1 Gigabitlik Fiber Optik İnternet Hizmeti Evlerde Denenmeye Başlandı
-
uzaylioglan bunu yazdı
Şahsen ben internetimin bu kadar hızlı olmasını istemezdim.
İnsan sürekli bir şeyler indirmek, bir şeyler izlemek ister.
Pc başından kalkamazsın, 24 saat dosya indirip durursun artık. :)
aksine, "ya siktiret şurda duruyo internet, istediğim zaman şıp diye bağlanırım " der, yan gelip yatar...(ım).
Şimdi biz yok Akekeydi, yok kotaydı. ay sonu gelmeden hakkımı kullanayım. Belki ödeyemem, net kesilir. belki yarın bakım gelir, hız düşer, internet kesilir, 5 gün gelmez. telefonla arasan 130 tele telefon parası, bayiye gitsen ayakta bekle...vs korkulardan dolayı abanıyoruz internete bu kadar...
-
İcat edilecek hiç bir ey kalmadı,
-
Vallahamı Çok Güzelde Ne Şekilde Bağlanacaz Alt Yapı Uydunetmi Yoksa Yine TTNet Mi Olacak...?
-
Superonline 1 GBit bağlantı veriyodu zaten :|
http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/1000-mbps
Ayrıca 1gbit teorikte 128mb/sn hıza sahip yani normal bi ssd iş görür :))
-
Artık ekran kartı almaya da gerek kalmaz online cloud üzerinden oynanır tüm oyunlar güzel olur aslında.
-
valla öyle bir seyi heralde Türkiye'de bizim torunlarımızın torunları görür heralde.
-
lan işletim sistemi indiricem 4küsür gb , kimde hızlı internet vardı lan diye düşünüyorum 2 saattir ben 3 günde indiremeyeceğim için :D forza ttnet :D
-
NmC bunu yazdı
Superonline 1 GBit bağlantı veriyodu zaten :|
http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/1000-mbps
Ayrıca 1gbit teorikte 128mb/sn hıza sahip yani normal bi ssd iş görür :))
evet hocam hem bireysel olarak evine alabiliyosun hemde sadece 100lira.

3 aydan sonra da 1000 lira kitliyolar
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
İcat edilecek hiç bir ey kalmadı,
1900 ü lü yılların başındada en ünlü bilimadamları bu lafı söylüyordu
-
EcHoLL bunu yazdı
beyler türkiyeye gelmesi hayel düşün artık nekadar gerideyiz ama biz yine iyiyiz afrikadaki gulu kabilesi 56k modemle giriyor internete
Avrupaki diğer ülkelerde internet hızlı ve ucuz fakat ABD'nin Türkiye'den pek farkı yok. Ordada tekelleşme olduğu için pakete kablo tv vs. katarak geçiriyorlar :)
Türk Telekom istese en azından İstanbul'un merkezi yerlerindeki sitelere falan 1gbit neti çok rahat verir. Süperonline gibi değil gerçekten verir, imkanları var ama 8mbit neti 63 liraya kolayca satabiliyorken neden uygun fiyata 1 gbit versin?
Balyoz99 tarafından 14/Kas/12 19:05 tarihinde düzenlenmiştir