Google'nin Bu Yaptığı Manidar Mı?
-
Kusura bakmayın o zaman.
Bende sürekli çöl çıkınca herkeste çıkıyor sandım :D
Gokcan, yorumun biraz beni taşlasa da yerlere yatmaktan kendimi alamadım :D
-
http://www.google.com.tr/images/background/p12.jpg
23 'e kadar gidiyo her saat değişiyo.
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
Ne kadar paranoyak bi milletiz .
-----------------------------amerikanın yllardır üstümüze yaptığı propaganda işe yarıyor şimdi.
Bişey patlatırsın, bir fikir ; milyonlar peşinden geliyor.Yok derin devlet asar, ergenekon ziker, erdoğan yazar, abd bozar , o.ç israil ?!?!
İçimin yandığı konu diyelim ki öyle , ne olacak ?? Google'a yine milyonlar girecek..
Bizim insanlarımız taraftar tipi toplumdur.takım şampiyon olur, 3 gün sokaklara çıkılır, şehit haberi gelir, 3 gün yürünür, protesto olur 3 gün dışarlara akarız.
Sonra ??
--
Sonra birşey olmaz, herşey eskisi gibi devam eder.Yani google bize onca şeyi yapsa napıyorlar deriz.Fakat birininde çinliler, ruslar gibi bir Türk arama motoru yapıp, onu desteklemek aklına gelmez.
Google daha iyi.E herhalde daha iyi.Tecrübe + destek.ADam gibi Türk arama motoru yapılabilir.Yapsınlar.Destek verelim, on numara iş olsun.Pardus projesi gibi, tübitak bunun altından kalka bilir.
--
Avrupayı yakalayıp geçmek istiyorsak yarış yapıcaz.Önce baş düşmanlarımız olan ermeniler, yunanlılar vs.. , sonra avrupa , abd, çin vs..
Teknolojide, sanatta elinden geldiği kadar iş yapacaksın.Maalesef bizde değiştirilemeyen bir sorun mevcut
--
edit: konuyla ilgili olarak : googledan daha iyilerini beklerdim.Ağzımızı açık bıraktıracak, vay bea dedittirecek işleri.
-
yok hocam taşlamadım bizim fikrimizin zikrimizin akılını..baştakilerinde aynı şekilde..
neymiş google para kazanıyormuş ee bizde google para kazandırıyormuşuz google neden ülkeye vergi vermiyormuş..
adam hızlı hizmet veriyormu?
yapacaklarını yazdığın zaman telefonuna bedava sms yolluyormu unutma diye?
her ggeçen gün depolama alanı artıyormu?
sanal kütüphaneyi on numara şekilde oluşturuyormu biz dünyanın bir ucundaki eski kitaplara ulaşabiliyormuyuz?
reklam yapana para kazandırıyormu?
internet üzerinden online office hizmeti veriyormu?
vs vs vs..
tüm bunların üstüne daha ne istiyorlar ya..o değil bunların hepsi ingilterenin bok yemesi bizimkisi özenticilik
-
la bende hiç birşey çıkmıyor.. nerde bu arka plan ? bu olayı duyduğumdan beri çerezdi carttı bakıyorum bişe geöremiyorum...
-
1. bendede çıkmıyo
2. adamlar askerlerimizin kafasına cuval geçirdi bunamı kızıyosunuz? töbe töbe
-
lalada bunu yazdı:
1. bendede çıkmıyo
2. adamlar askerlerimizin kafasına cuval geçirdi bunamı kızıyosunuz? töbe töbe
-----------------------------Hacı bende de çıkmıyordu biraz bekledim ie'de açtım falan sonra anladım ki ağırdan geliyomuş resim:)bekle çıkar
-
ben baska bir ulkeden giriyorum ve bende de col var. gerci simdi cocuk parki olmus.
-
zumsuk bunu yazdı:
yoo bende acayip yaratıklar çıktı
Yaratık =? :D -
ayrıca kendiniz de deiştirebiliyosunuz arkaplanı
sol altta arkaplanı deişitr seçeneği var , google accountla giriş istiyor ..
ed,t : adam zaten ilk mesajda yazmış bunu bi daa tekrarlamaya ne gerek var ki :DDDD