folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google'nin Link Şeması Güncellendi

Google'nin Link Şeması Güncellendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bu işi daha, en bilgisiz kullanıcı bile gidip bi site açıp wordpress kurup etiket dayamadan önce yapmaları gerekirdi.

Son zamanlarda özellikle google kullanmamaya başlamıştım sırf bu çöplük görüntüsü yüzünden.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Cidden çöplük oldu internet. Önceden ne arasak buluyorduk, şimdi her yer fake.

Bi sonuç arıyorum adam basmış etiket etiket etiket. Konu yok :|

Hepsi etiket. Sıçsınlar o sitelerin içine işte.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    ASLIYUCE bunu yazdı

flash oyuncular sıcmıs harbi :D 

benim anlamadığım madem etiket olayı sakıncalı artık, blogspot ta etiket eklemeyi kaldırması gerekmiyor mu bu adamın.

Etiket olayına karşı değil. Bokunu çıkartma diyor. Yorum attığın bir sitede yorumun altına döşersen kendi linklerini yerim seni diyor :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

bizim hatamız gidip footer backlink alıyoruz bir siteden aynı linke 25.000 çıkış var google da gelir bu ne amk der tabi geç bile kaldı bunu demek için 

Toplam Hit: 1932 Toplam Mesaj: 15