Googleye Bakın...
-
ben buralardayım da sen nerelerdesin :) walla onu bunu bilmem sabah topik açıldığından beri bayıldım ,bittim tarzı şeyler yazanları hayretle izliyordum artık tutamadım kendimi ben düşüncemi beyan ettim arkadaş :D Olmamış ya çok basit bişey kaçmış çok daha orjinal şeyler beklemeye alıştığımdan olsa gerek googleden..
-
Adamlar htmlde mi yazmış ya nası ya flash deil :S Ben tablonun mantığını çözmedim daha :D
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------
Adamlar htmlde mi yazmış ya nası ya flash deil :S Ben tablonun mantığını çözmedim daha :D
-----------------------------lan adamlar quake 2 yaptı sen hala tabloda mı kaldın :D
-
sabahtan yoktu ole bişey dee sonradan çıktı şans eseri tıklamıştım logoya ve oynadığımda manyak zevkli geldi :D
-
Pacman'in 30. Yıl Dönümüymüş ondan yapmış olabilirler
-
oha harbi oyunmuş logoyu görünce canım çektiydi başka yerden oynuyordum :) valla yakışmış başka oyunlarda isteriz :)
-
Nikoteen bunu yazdı:
ben buralardayım da sen nerelerdesin :) walla onu bunu bilmem sabah topik açıldığından beri bayıldım ,bittim tarzı şeyler yazanları hayretle izliyordum artık tutamadım kendimi ben düşüncemi beyan ettim arkadaş :D Olmamış ya çok basit bişey kaçmış çok daha orjinal şeyler beklemeye alıştığımdan olsa gerek googleden..
dimi ama google felsefesi basit sade ve işlevsel değildi , o sempatik pacman yerine crysis fln olmalıydı =)
-
alttan "jeton atın" :))
-
Ateridede Sonunu Getirirdim Googleye DÜştü Bu Sefer Googledede Sonunu Getirdim :D
-
Pacman senin yüzünden hamburger bağımlısı olduk :) Gençliğimizi yemiştin, geri geldin hala yiyosun, hemi de GWT ile :))