Gopro 10 Video İzleme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Ekran kartınız ve işletim sisteminiz nedir? Nvidia gpu ise bir önceki sürüm sürücüyü yükleyerek deneyin.

Olaylara karışmayın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

hocam yüksek ihtimal donanım yetersiz kalıyor yada codec tavsiyem convert etmen.
    h264'e convert et oynatır... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    KAAMOS bunu yazdı

elindeki pc son 4-5 yıl içinde üretilmişse hevc ile sıkıntısı olmaması lazım

vlc veya mpv player ile denediğini varsayıyorum

mesela vidyoyu telefona atıp ordan oynatınca takılmıyorsa senin pc traş

PC 10 yıllık ya i5-2400 CPU @3.10GHz (4 CPUs),-3.1GHz

o işlemci çöp oldu sayılır aynısından vardı dediğin gibi 4k yüksek çözünürlükte takılıyordu :) sattım kurtuldum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Yüklediğin bütün codec paketlerini kaldır.

https://www.videohelp.com/software/LAV-Filters-Megamix

Bunu indir, kurulumda player olarak potplayer veya mpc-hc yi seç config olarak da madv super-low-end preset seçili olsun. Kurulum bittikten sonra hangi hangi playerı yüklediysen (potplayer veya mpc-hc) onunla videoyu açıp dene.

Başkan harfi harfine uyguladım lakin yine olmadı :) Bizim işlemci çok eski kalmış :) Çözürnürlük çok yüksek 3-4 sn video 89 MB

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Zeytun-i bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı

hafiza kartından mı izlemeyi deniyorsun, yoksa pc ye kopyaliyip mi ? Birde pc nin özellikleri nedir ? dar boğaz nerede diye bakmak lazim. Mesela kameradan videolari izlemeyi denediğinde donuyor mu ? 

Benim tahminim PC'de ki donanım ile alakalı. mevcut codecti açamiyor. 

Cihazdan izlerken pırıl pırıl, sd cartı takınca ister sd karttan ister pc ye kopyalayayım o hiç değişmiyor donuyor, aynı videoyu yt'ye yükleyince güzel. Aynen işlemci tırt muhtemelen bu çözürnürlüğü rahat oynatamıyor.

bro youtube tabi daha kolay acilir kapanir bi codect olan h25X e ceviriyor o yüzden onu cpu'n kolaylık ile aciyor. (yada gpu, codect'e göre hangisini kullanıyorsa kodlayan)  

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

kazaa lite codec pack denedin mi?

Syntax error..
Toplam Hit: 3486 Toplam Mesaj: 17
gopro