Gördüğüm Enteresan Rüya
-
slm müridler..bu anlatacaağım rüya her rüyaya benzemiyor ve açıklaması oldugunuda düşünmüyorum.
bundan 1 yıl kadar önce gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyorum:
rüyamda yaşlı bir kadının yüzü belirdi...kadını tanımıyordum ama onun hayatından kesitler görmeye başladım.kişi babamın bir akrabasıymış.evlenmiş ayrılmış.istanbulda yaşıyormuş.çok zenginmiş 2 çocugu varmış biri kız biri erkek.topladıgım tüm bu bilgileri rüyadan edindim.sabah uyanır uyanmaz babamın yanına gittim.baba dedim senin böle böle bi akraban var mı dedim evet dedi.sonra onun bu özelliklerini anlattım.işte evlenmiş ayrılmıs istanbulda vs vs...babam cok şaşırdı.çünkü babam o akrabasını evlenmeden önce görmüştü en son.yani aradan 25 sene geçmiş.kadını normalde tanımam.yolda görsemde tanımam.zaten hic birbirimizide görmedik.babamda hicbir zaman onu anlatmaz.zaten 25 senedir görmedigi birisi.
şimdi düşünüyorumda rüyanızda ejderha görseniz tvde bi yerde gördügünüz içindir.yani rüya bilinç altınızda toplanan bilgilerdir..madem öle bi durumsa bu rüyayı bana kim açıklayacak ?
-
belki de tanıdığın iki çocuklu, boşanmış, zengin bir akraban daha var :)
veya sen ermişsin :)
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
belki de tanıdığın iki çocuklu, boşanmış, zengin bir akraban daha var :)
veya sen ermişsin :)
ama tarifimde kişiyi tam olarak tespit ettim :D durumu bn çözemedim belki mantıklı bi açıklama yapan birisi çıkar die yazdım :D -
küçükken laf arasında anlatmışlardır.o da senin belleğin de kalmıştır.disk birleştir geçicektir.
-
Aha bala bak :D
-
SUPERBICO bunu yazdı:
küçükken laf arasında anlatmışlardır.o da senin belleğin de kalmıştır.disk birleştir geçicektir.
yok babam o kişiden hic bahsetmedi.hatta şöle bişi dedi sen nerden tanıyorsun dedi :D ben onu hiç anlatmadım ki size dedi. -
Ekerci bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
yok babam o kişiden hic bahsetmedi.hatta şöle bişi dedi sen nerden tanıyorsun dedi :D ben onu hiç anlatmadım ki size dedi.
-----------------------------işte sana anlatmamış belki birisine anlatırken ordaydın felan
-
toplu bilinçaltı diye bişey duydun mu yavrum daha önce
-
ya hicbi yerde anlatılmadı.anlatılsa bu sekilde olmaz yanii..en cok anlatılsa istanbulda o şimdi oraya tasındı fln derler..cocugunu mocugunu analatmazlar..
-
Yeryüzüne yani şu dünya dediğimiz Yaradanımızın biz insanoğlu için 6 günde var ettiği bu gezegende var olan gelmiş ve geçmiş ve gelecek olan her ruhun buluşma,deneme,denenme,öğrenme,alma ve verme vb...kavramlar dahilinde eğitildiği,beden giysisine bürünerek,fiziki anlamda var olduğu bu gezegende,her birimiz buraya gelmeden önce belli bir görev,misyon yüklenerek ve bu bilgileri
Yaradanın huzurunda tasdik ve onaylayarak o bilinçaltı dediğimiz gizli sandığa bu bilgileri yüklenerek geliyoruz.ana rahmine düştüğümüz anda ruhun yolculuğu başlıyor,ve 4 aşamalı bir bölümden sonra merhaba diyoruz hayata,bu 4 aşama geçmiş diye anlamlandırılıyor yani karmic yada reenkarne olayı aslında bu fakat anlamı başka şeylerle dolduruluyor,asıl olan gerçek çeşitli inançlarca değiştiriliyor ve günümüzde bu noktaya geliyor.YÜCE Yaradan her ruha dünyaya geliş aşamasında soruyor 4 aşama dediğimiz olayda gelmek istiyormusun,böyle bir yaşam süreceksin kabul ediyor musun,görevin bu ne kadar itaatkar olacaksın,ve dönüş yolculuğunda tekamülünün ne kadarıyla burda olacaksın vs...
ve bizler bilinçaltımızda bunlar gömülü ama bizden bir parça gölgemizle dünyaya geliyoruz.ve ilerleyen zaman diliminde yine kendimizin farkındalığıyla yaradanımızı yeniden tanımakla anlamakla onun varlığına ve bütünlüğüne imanımızı güçlendirdikce karşılığında yaradanımızdan sislerin ardını görmemizi sağlayan,görünenin altında asıl gizli olan gerçeği anlamamızı sağlayan kalp gözü dediğimiz o kutsal yine yaradanın izninde olan mükafatı alıyoruz.
işte bilinçaltımızın anahtarı budur,geçmiş dediğimiz anahtar budur.hem kendi bilincimizde oluyor hemde diğer ruhların kalp gözümüze yansıyan aynasından içeri süzülüp yine yaradanımın izniyle kim oldukalrını ne oldularını ne şekillerde vakii olduklarını ne olmayacaklarını görebiliyoruz...
-
şimdi burdaki arkadaşların bazıları demiş ki bi yerde duymuşsundur bnde size diyorum ki kadının yüzünü nası gördüm ?