Gördüklerimiz Düsünceden Mi İbaret ? (Beyin Gücü) Okuyun!
-
Saygilar..ve arastirdigin icin emegine saglik..
Kafanizi bu yöne cevirmeyin ..pek Kafayi yiyebilirsiniz.
Materyalist olun ..Bunlari yazan insanlarda sonucda 5 organini kullaniyo .Beyniyle görmüyo kokmuyo ..
ugrasmayin böyle yazilarla ama ..ilgilenmek yada ilgilenmemek sizin elinizde Sevgiler -
hajı bunlara pek takmamak lazım kafayı.. insan çok ileri giderse dinden bile çıkabilir bence.. çünkü herşey hayal diyoruz gördüklerimiz yaşadıklarımız eğer öyle dersek Allah'ın bizleri yarattığına bu dünyayı kainatı yarattığına da karşı çıkmış oluruz..
ama derseniz ki yok öle değil bizim bildiğimizden daha da geniş daha biçok şey var, ona bişey demem o doğru olabilir ama yaşam gerçek hayal değil gerçekten oluyo bunlar.. -
konuyu farklı yerlere çekmeye çalışmayın bunun Allahla dinle hiç bi ilgisi yok ve buna karşı olan bişey yok
o yazılanları ben daha öcne de anlattım ancak dinleyen olmadı imzadada 1 yıldır yazıyo Gerçek Görecelidir diye
Allaha şükür müslümanım zerre kadar inancımıda kaybetmedim -
ha bi de orda bi yerde demiş görme olayının olduu yer bikaç cm3 diye, bu acayip bişey olarak nitelendirilmemeli bence, bu kesinlikle Allah'ın teknolojisi, yani eğer şaşırılcak bi durum yok..
-
bu kainatı nasıl algılarsan algıla 5 duyu dışında algılaman için ya ölmen yada gerçekten kendini geliştirmiş olman gerek.bunun dışında zaten algılayamazsın birşeyi.kainatın matrix olduğunu herkez biliyor ( matrix = birisi tarafından yaratılmış sanal mekan ) kainat denen matrix in yaratıcısı kim? tabiki Allah. zaten asıl olan o.ruhani taraf, ahiret yani,burda ne için olduğumuzu biliyoruz,sınav veriyoruz.sınavı yapan hocan demiş sana notlar 100 üzerinden değerlendirilicek sen 105 alamazsın o zaman,ama o sınavda çıkmayan soruların cevaplarını bilebilirsin ama ne işine yarıycak? veya sınavdan 50 alsan ne olucak? sonunda okulun biticek mezun olucaksın ve gerçekle o zaman karşılaşıcaksın ... yani bu dünyada aklı selimde olsan delide olsan gerçeği er geç anlayıp algılıycaksın zaten,asıl olay bu,açık açık belirtilmiş biticek bunlar,sonsuzluğu orda yaşıycaksınız,ahirette diye ama sen sen ol yüksek not al ... [ gece 03:30 10 gündür 17 saattir çalışıyorum, anlamayan pm atsın :) ]
-
bence var olan herseyin Allahla ilgisi var çunku o her yerde içimizde disimizda..
bunlar gereksiz konular deil çunku bunlari bilen herkes beynini gelistiriyo ot gibi yasamaktan daha iyi.. -
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------
insan sadece 20-20.000 arası frekans olan sesleri algılayabilir.
insan sadece kırmızı ve mor arası renkleri görür.
daha bilmediğimiz belki bir çok renk var.
duyamadığımız bir çok ses
bizler bir sperm hücresinden oluşan sonrada dünyaya kafa tutan bir varlığız işte.
teype kaseti takın.rec e basın.gece zifiri karanlıkta.rec yaparken kasetin dönme hızını artırabilirseniz normal kayıtı dinlerken
garip seslerle karşılaşabilirsiniz.bir mezarlıkta deneyin birde yarasaların bulunduğu yerde)))
-----------------------------sağol yaa nezamandır yapacaktım şimdi okudum senin yazdığını hatırladım. deneyecem bunu...
belki bu son mesajım olacak:) belki benden daha haber alamayacaksınız :D
-
GrayWolf bunu yazdı:
-----------------------------
bence var olan herseyin Allahla ilgisi var çunku o her yerde içimizde disimizda..
bunlar gereksiz konular deil çunku bunlari bilen herkes beynini gelistiriyo ot gibi yasamaktan daha iyi..
-----------------------------evet çok haklısın abla. böyle şeyler hakkında birçok Ayet var
-
BöyLe YazıLarı Çok Severim, MerakLa Okurum. Ancak Şuanda Bir Kaç işim Var, Pcye Çektim Gece Okurum Eyw
-
Bu yazıyı sindire sindire bilgisayar başında ve gözleri yaşarmadan okuyan kişi Nirvanaya falan ulaşabilir.Harun Yahya tehlikelidir aslında bi kere adam gerçek adını bile kullanmıyo.Adnan Oktar isminin nesi var ki(gerçek adı bu)Tabi Harun Yahya daha bi şekilli olmuş.Adamın garip düşünceleri var doğruluk payıda var ama bazı düşünceleri kafa karıştırıcı.İnanarak okumamak lazım.