Görev Yöneticisi
-
ya kardeşler windows xpde ctrl+alt+del yapınca çıkan görev yöneticisi varya bende açılmıo yerine görev yöneticisi,yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı yazıo kaç lere açtım kapadım bi kaç gündür geçmedi napcam bi yardım edin
-
format at hemşerim kesin çözüm
-
formata gerek yok. virus tarama prog.varsa baştan aşşa sistemi tarat. virus yediysen, ki yemişsindir mutlaka ondandır. senin ctrl alt delete ile; çalışan virus programını iptal etmeni engellemenin başka bir yolu. mmc ayarlarını değiştiren türden bi virus yani. a.virus programıyla halledebilirsin yani.
-
Hoca bu konuyu tamda ben acıyordum evet arkadaslar su mereti bilen varsa söylesin...Format demeyin daha yeni format atmıstım zaten format degil bu baska bişi ama ????
-
Beyler bi sürü taskbar var hatta vistanın taskbarı var onu bulun bi yerden hem onu esas taskbar yapabliliosunuz yani eskisini sittir edin :)
-
Hoca bu nedir acıklasana indirdim ama p adresleri felan ?
-
kankalar forumda daha önce bi arkadaşın yazdığı bi program vardı. adsl hızlandırıcı die, şaka programı. taskmanageri vs vs bissürü şeyi devre dışı bırakıp sizi uyuz ediyordu. mecbur makineyi kapatıyodunuz. neyse sadede gelelim bi de bunun panzehiri programı vardı.
bahsedilen türden bi virus bana da bulaşmıştı. aklıma bu panzehir geldiydi. denedim olmuştu.
virus falan die güvenmezseniz de taratın. forumdan indirdimdi. yok virus mirus.
ahanda linki ;)
http://rapidshare.de/files/6369442/pan_adsl.zip.html
kolay gele -
djalper Böyle bir çözümü hangi mantıkla söylüyorsun ?...
Büyük ihtimalle yönetici değilsin...kullandığın hesap sınırlı hesap olabilir önce bu konuda bize net birşey söyle... -
İşe yaradı hocam TSKLER :D...tamamda anlayamadıgım ben yeni format atmıstım bu meret nerden geldi neyse sagol hocam
-
bişe deil kanka. farklı amaçla yapılmış bi programcık ama, mühim olan işe yaramasıydı, işinize yaradıysa ne mutlu ;)
-
Birde şunu deneyin bakalım..
çalıştır-gpedit.msc-Kullanıcı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem-ctrlaltdel seçeneklerinden düzletilebilirmiş..
Buda resmi.. Sağ tıklayıp özellik diyince.Kutucuk cıkıyor..Sonra etkin Yapıyorsun..Oluyor mu bilmiyorum )) Benim ki kaybolmadi.denemedim..
http://img323.imageshack.us/img323/6492/gorevyoneticisi6oh.jpg
Not : Alıntıdır.. Saygilar iyi calismalar..
Toplam Hit: 2193 Toplam Mesaj: 14