Görsel Eğitim Setleri Paylaşımı
-
zoomX bunu yazdı:
-----------------------------
ZTV nin almanca videolu dersleri varsa ekleyebilirmisin
-----------------------------bir almanca setı var hocam ama ztv nın degıldı nette bır sorun var su anda haledınce uplarım
-
bikaç tanesini indirmeye başladım.. sağolasın
-
güzell
-
paylaşımlar güzelmiş teşekkürler.
-
işinize yaradıysa ıyı hocam :) elıme gectıkce eklıcem sızınde elınıze gecerse gonderın bırıksın bur konusa hocam :)
-
YENİ SETLER YOLDA
Sams Teach Yourself PHP And MySQL Görsel Eğitim Seti (İngilizce)
Bu eğitim Seti ile Php ve Mysql konusunda aklınıza takılan hiç bir şey kalmayacak. 4 Saatden fazla anlatıma sahip bu eğitim setiyle sizde php ve mysql e adım atabilir veya kendinizi bu set sayesinde daha da fazla geliştirebilirsiniz…
İçindekiler ;
* PHP ve MYSQL i bilgisayarınıza kurmak ve ayarlarını yapmak
* Web Siteniz için Scriptler Yazmak
* Formlar ve Dosyalarla Çalışmak
* Veri Tabanı ve Veri Tabanı Hesap Bilgileri
* Ziyaretçi ve Kullanıcı Ayrımı Cookie Kullanımı
* Web Serverınızın Güvenliğini SağlamakDOWNLOAD
http://hotfile.com/dl/105352089/e86176c/d-styphp.rar.html
*************************************************************************************************************************
Bayanları Anlama Rehberi | E Kitap | 7 Mb
Windows yardım menüsü formatında hazırlanan çalışmanın amacı aile içi iletişimi güçlendirecek bilgileri bir araya getirmektir.Çalışmaya Bayanları anlama rehberi ismi verilmiş olsa da her iki cinsin birbirini anlamasına imkan verecek bilgilerden oluşmaktadır. Çalışmadaki bilgiler forumlarda
yayınlanan mesajlardan derlenmiştir.Bay ve bayanların özellikleri, nelerden hoşlandıkları, nelerden nefret ettikleri,ortak davranışlar, bay ve bayanları birbirinden ayıran özellikler aile saadeti için yapılabilecekler v.s.konularda bilgiler mevcuttur.
DOWNLOAD
******************************************************************************************************************************İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz?-Kevin HOGAN
Hazır Olun!Düşünme biçiminizi, iş hayatınızı, aileniz ve dostlarınızla iletişim kurma yönteminizi, yani hayatınızı değiştirecek bir kitapla karşı karşıyasınız.Satış görevlilerinin, pazarlama uzmanlarının ve geçimini çevresindekileri ikna ederek sağlayanların, en yeni ve en etkili teknikleri bilmemelerinin mazereti olamaz. Etkileme sanatının duayeni Kevin Hogan, bu teknikleri kullanarak herhangi bir kişiye en fazla 8 dakika içerisinde “evet” dedirtmenizin yöntemlerini ve şimdiye dek duymadığınız etkileme sanatına ait sırlarını sizinle bu kitapta paylaştı!…Heyecanlanın. Daha önce böyle bir şey okumadınız. Tadını çıkarın; eğlenceli olacak!DOWNLOAD
*******************************************************************************************************************Asp.net 4.0 Görsel Egitim Seti
Asp.net son sürümü olan 4.0 ın en güncel egitim setidir.DOWNLOAD
http://hotfile.com/dl/105365522/93d2508/Asp.net_4.0_G.html
*************************************************************************************************
-
Çok güzel bir konu olmuş,
-
hotfile para verdi vereli bi paylaşım patlamasıdır gidiyoz Allah sonumuzu hayır etsin :D
-
bi tik çakalım walla buraya konu güzelleşcek
-
Pikacu bunu yazdı:
illision bunu yazdı:
.... setini indiriyorum Allah razı olsun