folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Görücü Usulu Mu Yoksa Flört Mü ?

Görücü Usulu Mu Yoksa Flört Mü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

kendimce şu iyi diyemem ama gözlemlediğim kadarıyla

görücü usuluyle evlenelerin boşanma oranı flört sonrası evlenenlere göre daha az ve daha mutlu ,daha uyumlular gibi geldi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

burda yazdığım konular yarın götümü tırmalar ondan yazamıyorum :D

içinden gecenleri yaz lan)))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Görücü üsülü tabiki. Kızı istediğinin ertesi günü düğün yapmıyorlar zaten. 6 7 ay 1 sene nişanlı kalıyorsun istersen. Zaten bu süre zarfında gerekli şekilde tanırsın , uygun görürseniz evliliğe karar verirsiniz. Öyle aileden habersiz flörtle filan evlilik hayali kurmak kısa süreli bir mutluluğu yelken açmaktan başka birşey değil. Ayrıca görücü üsülünde senden onlarca yaş büyük ailenin rızası , fikirleri doğrultusunda daha isabetli huyu huyuna uygun bir eş adayı seçmiş olursun. Çünkü ailen altında donla gezdiğin zamanlardan ilk sakalının çıktığı , üniversiteden mezun olduğun zamana kadar yaşamına birinci dereceden tanıktır ve seni en iyi tanıyanlar onlardır.(aykırı durumlar harici)

Flört süresince insanlar evlilikte daha mutlu olacaklarını sanıyorlar. Flört ederken cinsel ilişki dahil herşeyi yaşamışken , evlilik kurumuna olağanüstü beklentilerle bakıyorlar. Evlenince birde bakıyorlarki flört ederken yaşanmış herşeyin birazcık daha farklısı. Bütün o hayaller daha mutlu olacaklarına olan inançları hepsi silinip gidiyor. Zaten böyle hayal kırıklığıyla başlamış bir işin geleceğide pek hayırlı noktalara ulaşmıyor.

Tabiki insanların kendi hayatıdır herkes en doğrusunu yaşayarak öğrenecek ancak bize karşı şüphesiz sevgi duyduğuna inandığımız ailemizede danışmazsak büyük hata yapmış oluruz.(vay be 45 yaşında çoluklu çocuklu adam gibi konuştum :) )

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hangisinde karşı tarafa saygınız gram inmeden devam ediyorsa işte gerçek evlilik yolu odur.

Çünkü evliliğin ana maddesidir SAYGI.

Saygılar :)

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

30 uma geliyim bakarım.. O değil kaçımdayım diye tarihe baktım sağ alttan :D 11 sene var işte 

Altan naptın oğlum :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hocam flört yapan insanlar genelde karşısındakine rol yaptığı için evlenince cırtlıyo biraz. O yüzden bana sorarsan görücü usulü daha iyi gibi geliyo..:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

Görücü üsülü tabiki. Kızı istediğinin ertesi günü düğün yapmıyorlar zaten. 6 7 ay 1 sene nişanlı kalıyorsun istersen. Zaten bu süre zarfında gerekli şekilde tanırsın , uygun görürseniz evliliğe karar verirsiniz. Öyle aileden habersiz flörtle filan evlilik hayali kurmak kısa süreli bir mutluluğu yelken açmaktan başka birşey değil. Ayrıca görücü üsülünde senden onlarca yaş büyük ailenin rızası , fikirleri doğrultusunda daha isabetli huyu huyuna uygun bir eş adayı seçmiş olursun. Çünkü ailen altında donla gezdiğin zamanlardan ilk sakalının çıktığı , üniversiteden mezun olduğun zamana kadar yaşamına birinci dereceden tanıktır ve seni en iyi tanıyanlar onlardır.(aykırı durumlar harici)

Flört süresince insanlar evlilikte daha mutlu olacaklarını sanıyorlar. Flört ederken cinsel ilişki dahil herşeyi yaşamışken , evlilik kurumuna olağanüstü beklentilerle bakıyorlar. Evlenince birde bakıyorlarki flört ederken yaşanmış herşeyin birazcık daha farklısı. Bütün o hayaller daha mutlu olacaklarına olan inançları hepsi silinip gidiyor. Zaten böyle hayal kırıklığıyla başlamış bir işin geleceğide pek hayırlı noktalara ulaşmıyor.

Tabiki insanların kendi hayatıdır herkes en doğrusunu yaşayarak öğrenecek ancak bize karşı şüphesiz sevgi duyduğuna inandığımız ailemizede danışmazsak büyük hata yapmış oluruz.(vay be 45 yaşında çoluklu çocuklu adam gibi konuştum :) )

Her cümlende değil de bazı cümlelerinde inanılmaz önyargılar ve niyet okumalar var...

Nereydeyse biraz abartıyla şuna yakın bir duruşun olacak:

Anekdot:

Semra Kaynana: Oğlum, sen o kıza aşık değilsin...Aşık olduğun zaman ben sana söylerim :P

Ata: Tamam Annecim, göz yaşları ....

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Tercihim hiç evlenmemek yönünde olacak tahmin ediyorum.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

emre_gss bunu yazdı:

seviyozda ne oluyo lan..lanet olsun..tamda konun gününde açtınız ya.. off :/

lanettt olsunnnn.....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    CasTeaL bunu yazdı:

Kız arkadaşın ile evlenmeden yaşamak.

Stüdyo tipi, minibarında çeşit çeşit alkol olan bir evde, kış geceleri masa lambasanın sarı ışığı altında polisiye romanın rüzgarına kapılmış giderken, askılıkta asılı olan ceketinin cebindeki içki matarasından küçük yudumlar almayı hiçbirşeye değişmem.

ohh gel keyfim gel :)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
Toplam Hit: 6259 Toplam Mesaj: 54