Görüntü Kaydetme Programı (İstek)
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------mockingboy bunu yazdı:
camtasia yı çalıştırdığında seçtiğin alanın videosunu kaydeder yani web cam ini çalıştır sonra camtasiayı web camdeki görüntünün üstünü seç rec e bas
mockingboy laptop kullanıyosam noolucak :) cam in karşısına ayna koyarım dimi :):):):)şaka yapıom bak alınma :) şaka bi yana bu benim işimi görmes ama hacktorx verdiğin programı indiriyorum umarım kaliteli çeker... saol.
-----------------------------ortim ben bikaç tane denedim en kalitelisi buydu. ama gerekli ayarı yapmalısın. zaten türkçe program. ayarlardan saniyede yakaldığı görüntü sayısını değiştirirsin. kalite güzel oluır. hertarafı türkçe programın. pratikte kullanırken belki yardıma ihtiyacın olur onu da sorarsın basit bikaç şey yapman gerekebilir okadar.
hayrını gör:)
-----------------------------böle bi pro banada lazımdı.yükledim görüntü tamamda ses olayını nası yapcaz.sesli video nası kaydedicez??
-
Camtasia Download : http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=n04bq1xos4
Şifresi :www.tahribat.com
Anlatım - Alıntıdır -

avi seçilmezse büyük olasılıkla program çalışmayacaktır

burada genel ayarları yapıcaz
ekran büyüklügü ses ayarları cam ayarları gibi
resimdeki gibi ayarlı olmasına dikkat edin

burası önemli ekranda nekadar yerin kayıt edilmesi gerekdigini seçiyoruz

buraya kadar geldiyseniz artık kayıta başlıya biliriz bunu için f9 tuşuna basın ve kayıt başlasın bitirdiginiz zaman f10 basın kayıt tamam save yapın

ortadaki seçili olması lazım

buradada en altdakini seçin

sesli olması için .swf seçin. düşük boyut için (sessiz) .gif seçin

--------------------------------------Ayrıca Tavsiye ettiğim süper bi program Adobe Captivate..

Özellikleri ...
Hızla cazip öğrenme deneyimleri oluşturun
Adobe® Captivate® 3 yazılımı, programlama bilgisi veya multimedya deneyimi olsun olmasın herkesin güçlü ve cazip simülasyonlar, senaryoya dayalı eğitim ve güvenilir sınavları hızlı bir şekilde oluşturmasına olanak verir. Eğitim alan profesyoneller, eğitimciler, işyeri ve şirket kullanıcıları, yazılımın basit seçme ve tıklatma özellikli kullanıcı arabirimini ve otomatikleştirilmiş özelliklerini kullanarak, ekran eylemlerini kolayca kaydedebilir, e-Öğrenme etkileşimleri ekleyebilir, geribildirim seçenekleriyle karmaşık dallanma senaryoları oluşturabilir ve zengin medya ekleyebilirler.
Ürün bilgileri
Adobe Captivate 3 hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Doğru Avrupa sitesini* ziyaret edin.
Dil sürümleri
İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, İspanyolca
Sistem gereksinimleri
Windows
* Intel® Pentium® II 600 MHz işlemci veya eşdeğeri
* Microsoft® Windows Vista™, Windows® XP ve Windows 2000
* 512 MB RAM (1 GB önerilir)
* 100 MB kullanılabilir sabit disk alanı
* 800x600 ekran çözünürlüğü (1024x768 önerilir)
http://rapidshare.com/files/92716659/Adobe_Captivate_3_FULL_SERIAL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/92693451/Adobe_Captivate_3_FULL_SERIAL.part2.rar