Görüntü Sunucusu Hata Veriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Bartimaeus bunu yazdı:
    -----------------------------

adama bunu yazdı:

exporer mi Kulanamıyorsun ki Maus oynadıgına Göre Sorun exporer vürüsüdür Bir tarat

şu an zaten kendi dizüstümden giriyorum hiç bir sorun yok ama ne zaman kablosunu taksam erkan takılmaya başlıyor, mause imlecini hareket ettirirken ara ara takılıyor.şimdi zaten %8 şarj kaldı bilgisayarda ara ara kabloyu takıyorum her seferinde bilgisayar takılmaya başlıyor.

@x-files: hocam dediğin yere baktım ama bendeki seçenekler bunlar.yalnız ayrıntılı baktığımda, kabloyu takınca ekran kartı full performansa geçiyor olarak gözüküyor acaba sorun ekran kartında mıdır?

yok üstad vista kurul değil ama xp deki görüntüsü bu

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

acer mı makinan?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Eger sarj cihazin orjinal degilse, yani yan uretim aldiysan olmasi muhtemel. Hp laptop umun sarj cihazi bozulduktan sonra ebayden 40 liraya sarj cihazi almistim, veya turkiyeden alinanlarlada ayni sey yasaniyor neyse, bu sarj cihazi ile sarj etmeye basladiktan sonra, touchpad duzgun calismiyor bazi sorunlar oluyor :) Eger sarj cihazin ilk aldigin gibi duruyorsa yani orjinalse, ozaman birsey diyemem :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

formattan sonra resmi sitesinden güncel driverleri yüklediysen Ki büyük ihtimal Yüklemişsin ve pil İçin ufak Bir program ve Onuda Indırmişsen Takdıgında driverler exporer donduruyor olabilir gelen elektırık pc dondurmaz ve format atıp hiç driver yuklemeden Aynı Sekil şarz Olayını denermısın

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 2683 Toplam Mesaj: 15