folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Durdurdu

Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Durdurdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam eğer driver güncellemesi ile de çözülmüyorda o ekran kartı gidici benden söylemesi. Yaşadım ondan biliyorum :)

Pc yi soğuk tutmaya bak fazla ekran kartını kullanan işlemler yapma bir gün ekranın gelmediğini görürsün sonra.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam eğer driver güncellemesi ile de çözülmüyorda o ekran kartı gidici benden söylemesi. Yaşadım ondan biliyorum :)

Pc yi soğuk tutmaya bak fazla ekran kartını kullanan işlemler yapma bir gün ekranın gelmediğini görürsün sonra.

hocam ben gtx 550 ti kullabıyorum ve cod4 bile oynarken bu hatayı alıyorum pc yi aldım alalı böyle garanti bitmesinede 1-2 ay filan kalmıştır sanırsam yansın diye yapmadığım kalmadı çok zorladım oc yaptım tık yok bende bilmiyorum sonumuz nereye gidicek ama bu arkadaş gibi bu sorun benimde yakamı bırakmıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

benim dell pcde aynı sorun vardı.Servisi aradım amd sitesinden güncel driver indirin dedi.indirdim düzelmedi.Aradım tekrar ekran kartını yenilediler şuan 0 sorun.

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

format at format en iyi çözümdür yazılımsal hata varsa

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

drive booster kullanarak güncellemeyi dene hocam

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 1688 Toplam Mesaj: 16