Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti...
-
benim işletim sistemim win7 vistaydı orjisi cok dandik acıgı cok o yuzden win7 caktım garanti yolları mıu gozuluyo hocalar ?
-
Sorun firefoxdan kaynaklaniyo simdi bende ekran kartini update ediyorum cozum bulursam yazarim
-
ekran kartının veya ekran kartının ramlerinin ısı probleminden kaynaklanıyor.Isı sorunu ise birçok nedenden kaynaklanıyor olabilir.
-Yeteriz havalandrma,
-Yanlış driver kullanımı sonucu ekran kartının gereksiz zorlanmasından kaynaklı,
-Elektrik kesintisi sonucu yada voltaj düşüklüğü nedeniyle oluşan yetersiz güç yüzünden,
-Ekran kartı ramlerinin ölmesinden kaynaklı.
Bütün bunları göz önünde bulundur hepsini bir kontrol et sorun devam ediyorsa farklı çözüm yolları ararız.(Ekran kartının ram sorunu varsa ara ara görüntü bozuklukları kare kare gelen görüntü, siyah ekran vb. sorunlar olur.)
-
benim sorun firefox dandi yuksek ihtimal firefix kullanmak istediginde olurdu donanim hizlandiriciyi kapattim sorun yok simdilik
-
pc yi söktüm temizledim ısınma sorunu yoktur suan sanmıyorum en azından fanın orasını da düzenli olarak temizliyorum ısınmaya basladıkca notebook standı kullanıyorum fanlı zaten. olmadı servise götürcem napalım .s
-
sorun devam ediyo hocalar bi yardım eli uzatın yaw :S
-
ulan laptopun içini açıp temizlemesem demek şimdi yanmıştı amk :D
sen en iyisi komple aç macunu neyin hep değiş olmadı servise ver amk
-
Hocam 2 ayda belki 1 kere falan yapar zaten pek takmamak lazım . Sorun donanımsal değil tamamen yazılımsal. Pc ye format at , bios güncelle , ekran kartı driverını güncelle
-
http://www.tahribat.com/Forum-Laptop-Kitleniyor-129170/-/-/kerim/
ben bu şekilde çözdüm :|
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
ulan laptopun içini açıp temizlemesem demek şimdi yanmıştı amk :D
sen en iyisi komple aç macunu neyin hep değiş olmadı servise ver amk
-----------------------------zaten laptobu dusurdum yamulttum menteseleri içini actım penseyle düzeltip yerine taktım oldu :D
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam 2 ayda belki 1 kere falan yapar zaten pek takmamak lazım . Sorun donanımsal değil tamamen yazılımsal. Pc ye format at , bios güncelle , ekran kartı driverını güncelle
-----------------------------yazılımlar güncel format cakıldı yeni zaten bios güncel ekran kartı güncel kasımda bitiyo garanti o zmana kadar bi veriyim servise iyi olcak sanırım