Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti
-
bu hata nedir ya 2. pcmde tekrar karşımda çözüm ilkindede bulamamıştım
-
Hocam bu konuyla ilgili şurda baya yorum yapılmış istersen bir bak yardımcı olabilir belki.
-
Kur : http://download.cnet.com/SlimDrivers-Free/3000-18513_4-75279940.html?part=dl-0
Kontrol et günceller mi eksik varmı diye. -
hocam ekran kartının modelini yaz da ona göre driver linki vereyim.
Sorunun büyük ihtimalle driver ın bozuluş veya güncellerken yanlış yüklemesinden dolayı oluyor.
Önce driver sweeper gibi bir programla driver ı kökten kaldırıp son driver ı kuracağız.
-
torpedo_XL bunu yazdı
hocam ekran kartının modelini yaz da ona göre driver linki vereyim.
Sorunun büyük ihtimalle driver ın bozuluş veya güncellerken yanlış yüklemesinden dolayı oluyor.
Önce driver sweeper gibi bir programla driver ı kökten kaldırıp son driver ı kuracağız.
nvidia gt540m hocam bios update bile ettim ama ııh
-
Harddisk, Ram, Power kaynaklı olabilir :F
Ben harddisk aldım, ki almam da gerekiyodu düzeldi sorunum.
-
benim eski laptop da arada bir bu hatayı veriyor ve bi gün açtığımda görüntünün gelmediğini gördüm, sonra beyaz ekranlar geldi, ne windows da ne linux da.. sonra çizgili çizgili hani eskiden atari de kaseti çıkartırken tv de görüntü donduğunda çizgiler oluyoru ya dikey çizgiler onlardan..
driver falan yükledim kaldırdım v.s. ama sıkıntı sıkıntı.. anladım ki ekran kartı artık gitti :)) sonra çözünürlüğü ve renk kalitesini düşürdüm bu sefer açıldı ve sıkıntısız o şekil kullanıyorum (aslında artık pek kullanmıyorum), o laptoptan çok çektim artık hiç bi şeyini değiştirmem kalsın öyle..
eğer driver dan değilse, senin ki de bitiş çanlarını çalıyor olabilir..
-
benim bi fanı temizletip termal macun fln enilemem lazım 2senedir kullanıyorum hiç temizlenmedi
-
hacked75 bunu yazdı
Kur : http://download.cnet.com/SlimDrivers-Free/3000-18513_4-75279940.html?part=dl-0
Kontrol et günceller mi eksik varmı diye.15 sürücünün güncellenmesi lazımmış :D
-
Hocam bu sorun bende gpu 130 dereceye ciktiginda oluyodu
Sıcaklığa baktınmı acaba?
-
hocam bu hatayla iki sefer karşılaştım ikisindede bu bitcoin madencilik muhabbetinden çalıştırılıyordu bilgisayar uzaktan başkaları tarafından, gpu yu çok zorluyor o dalga , görev yöneticisinden coinminer falan gibi birşey var mı bir bakar mısın