Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti?
-
bilgisayarı alıp aşağı atacam şimdi yaaaaa
-
hacı bi aç kasayı. sağı solu kurcala çıkar tak geri. belki skimsonik bi boşluk kalmıştır.
çok kurcalamadan da çipi yaptırdığın adama göster. gtüne sokarım bak falan de.
ama gidici gibi duruyo gpu.
metin2 oynarken ben çok sktim böle böle. ufaktan böyle hata veriyor. ulan biraz daha idare eder diyorsun en olmadı anda cortluyo.
-
hocam şurayı bi oku istersen nedenini ve çözümünü anlatmıiş.
http://support.microsoft.com/kb/2665946/tr
olmadı microsoft'un fixit diye küçük bir prg si varmış olayı kendi düzeltiyormuş. ekran ayarlarını falan kendi ayarlayacak heralde. denemedim. o aynı prg de bu sayfanın aşağısında. yararı olur umarım.
-
Hocam ekran kartı çok sayıda stream processoru paralel çalıştırır ve ısınır. Windows da kartın işleyeceği veriyi sıraya koyup gönderir buna, işleyebilirmi işleyemezmi onunla ilgilienmez. Ekran kartına çok yüklenirsen çok ısınır belli bi ısıyı geçince de kendini korumak için reset atar.
Kısaca tek sorunu ısı, çıkar kartı sök, soğutucuyu da sök, oraya termal macun sıkman lazım. geçici olarak sorunu çözüyomu diye görmek için diş macunu da sıkabilirsin termal macun alana kadar. soğutucuyu söküp altındaki kurumuş macunu silip, yeni macundan sadece 1-2 damlacık koyacan.
tıkır tıkır çalışacak. Tabi laptop kullanıyosan baya bişey sökmen gerekebilir ona ulaşana kadar
-
makinanın özelliklerini yazarmısın
-
makina notebook ya :( samsung R522 js01tr
kendim söksem mi acaba çipi değiştiren bilgisayarciya verdiğimde 1 ayda teslim etmişti şimdi bunu versem ne zaman alırım kim bilir of 20sinde de askerim askere gitmeden halledebilseydim iyidi
FiL3MAN tarafından 07/Eyl/14 14:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Draenei bunu yazdı
hocam şurayı bi oku istersen nedenini ve çözümünü anlatmıiş.
http://support.microsoft.com/kb/2665946/tr
olmadı microsoft'un fixit diye küçük bir prg si varmış olayı kendi düzeltiyormuş. ekran ayarlarını falan kendi ayarlayacak heralde. denemedim. o aynı prg de bu sayfanın aşağısında. yararı olur umarım.
bunların hepsini yaptım hocam işe yaramadı
-
zamazingo bunu yazdı
makinanın özelliklerini yazarmısın
SAMSUNG R522-JS01TR INtel CORE 2 DUO P7450 2.10GHZ 4GB 320GB 15.6" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR
Samsung NP-R 522- JS01TR
İşlemci : Intel core 2 Duo Processor P7450 ( 2.13 GHz, 1066 MHz, 3 MB )
Chipset : Intel PM45 + ICH9M
Wireless : 802,11b/g
Ekran Özellikleri : 15.6" LED HD (1366 x 768)
Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 4650- 1 GB gDDR3
Bellek : 4GB (DDR2 / 2GB x 2)
Sabit Disk : 320 GB
Optik : Super Multi Dual Layer (S-ATA)
Bluetooth yok
Webcam 1.3MP Camera
İşletim Sistemi : Windows7 Basic
Ağırlık : 2,55 kg
Boyutlar (W* D* H mm) : 376* 255,8* 31,3 mm
Kart Okuyucu : 3-in-1 Kart okuyucu ( SD, SDHC, MMC )
pil : 6 cell
Ethernet : Gigabit LAN
HDMI : Var -
yok mu başka bir fikri olan
-
resimdeki gibi transistörlerde şişme patlama filan varmı ? onlardan yapar çoğu zaman.