[Görüntülü Anlattım] Ubuntu 10.04: Püf #4 -- Şablonlar
-
edit:pardon, yanlış oldu :) teşekkürler konu için
-
payla$im için saol. inceleyeme 1'den ba$liyorum:) malum öqrenmem lazim. özellik masaüstünün alt kismini çok beqendim :)
-
sıçan geri döndü zannettim :)
-
r10aldinho bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------r10aldinho bunu yazdı:
-
hocam ellerine sağlık cok guzel olmus ama bir sorum olucak ben ubuntu kurdum hersey iyi gzl ama tek sorun ekran kartımın driveri yok indirdim root olamadıgım için kuramıyorum birde bunun için ufak bir anlatım yaparsan sevinirim root olarak tar.gz kurulum yapamıyorum artık kafayı yicem resmen :S tekrar teşekkür ederim :)
-
rido59 bunu yazdı:
hocam ellerine sağlık cok guzel olmus ama bir sorum olucak ben ubuntu kurdum hersey iyi gzl ama tek sorun ekran kartımın driveri yok indirdim root olamadıgım için kuramıyorum birde bunun için ufak bir anlatım yaparsan sevinirim root olarak tar.gz kurulum yapamıyorum artık kafayı yicem resmen :S tekrar teşekkür ederim :)
-----------------------------indirdiğin tar.gz uzantılı dosyayı sağ tuş, arşivden çıkar diyecen. Mesela masaüstüne indirdiğini farz ediyorum. Terminalden dosyanın içine gireceksin.
komut:
cd Desktop/ati-driver-83-8ilmemne
Sonrasını aslında internetten bulabilirsin.
./configure, make, make install gibi komutlar kullanılıyor. İçinde readme dosyası vardır. Onu oku. Olmazsa internette var dolu makale
-
rido59 bunu yazdı:
-----------------------------ati son sürümü kurma mümkünse :S modül inşası başarısız oluyor
-
çok güzel videolar. teşekkür ederim.