folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Görüntülü Photoshop Dersleri !!!!

Görüntülü Photoshop Dersleri !!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Şuan ilk bölümü veriliyor,yakında ikinci bölümünü de vereceğim,ikincisi hazırlanıyor.İlk bölümün tamamı 64 ders..

İlk Bölümün İçindeki dersler:

Alanları mıknatısla seçmek, animasyon oluşturmak, arşiv katalogu oluşturmak, art alan resimleri oluşturmak, auto color, ayni anda birden fazla kanalı görebilmek, ayni rengin kullanıldığı alanı seçmek, ayni rengin kullanıldığı birden fazla alanı seçmek, baskı kâğıdı efekti oluşturmak, baskıda tam olarak çıkması riskli renkleri belirlemek, belleği boşaltmak, bir alanı belirtilen ölçülerde seçmek, bir nesnenin boyutunu değiştirmek, bir nesneyi döndürmek, bir rengi başka bir renkle değiştirmek, bir resmi çoğaltmak, bir resmi diğerinin içine yerleştirmek, bir resmi döndürmek, bir resmi kesmek, bir resmi parçalara bölmek, bir resmin bölümlerini detaylı incelemek, bir resmin boyutu ve renkleri hakkında bilgi edinmek, bir secim alanına başka bir resim yerleştirmek, birden fazla işlemi geri almak, birden fazla kanal kullanarak secim alanı oluşturmak, birden fazla katmanı hizalamak, birden fazla katmanın belirli bir bölgesini kopyalamak, birden fazla resme işlem uygulamak batch essing, bölgeleri kopyalamak, boya kalemi efekti oluşturmak, boyama aracıyla secim alanı oluşturmak, boyama araçlarının özelliklerini değiştirmek, brush paletine fırça kütüphaneleri eklemek, bulut oluşturmak, çalışma eğrilerinin görünümünü değiştirmek, çalışma eğrisi oluşturmak, çalışmanızın önceki durumuna dönmek, cam etkisi efekti oluşturmak, çapraz fırça darbeleri oluşturmak, çatlamış boya efekti oluşturmak, cetveller ve kılavuz çizgilerle çalışmak, çizgilerle çalışmak, cmyk çıktısının on izlemesini yapmak, crop presets, damga efekti oluşturmak, değişik fırça imleçleriyle çalışmak, dokular oluşturmak, dosya bilgilerinin girilmesi, dosya kopyalamak için panoyu kullanmak, dosyalara çeşitli bilgiler eklemek, düz çizgiler çizmek, düz çizgilerin düzenlenmesi ve boyanması, düzenlemeleri resmin on izlemeleri üzerinde yapmak, düzgün olmayan bir alan seçmek, efektlerin etkisini azaltmak veya değiştirmek, eğriler çizmek, eğriler penceresinin kullanımı, eğrileri adobe illustrator biçiminde kaydetmek, eğrileri düzenlemek ve boyamak, eğrileri secim alanına dönüştürmek, knockout degrade katmanı oluşturmak, kontrastı arttırmak, kopyalanan resmin kenar artıklarını temizlemek, layer comp özelliğini kullanmak

Download: http://www.hemenpaylas.com/download/791666/---TeknoAlem---_Turkce__Goruntulu_PhotoShop_Egitim_1.rar.html

Rar şifresi: TeknoAlem

Programı İzlemek için Quick Time i kullanabilirsiniz

http://a1540.g.akamai.net/7/1540/52/20060104/qtinstall.info.apple.com/snape/us/win/QuickTimeInstaller.exe

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Sagolasın indiriyorum... eyi oldu bu

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Ertan abü sağol..
    bide bu photoshopş kaç?:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Bu dersleri teknoalemde adamın biri yeni hazırlamış ve yeni upload etmiş, o yüzden son versiyon olması gerek

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    sağolasan ertan abü thanks ler herseysanal la kapışıon:D
    oda yok bu aralar PC bağırıo program die :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Hacı bunu indirdik ama icindekiler .mov dosayı bunları ne calıstırır bulamadım bi yardım ediver..

BAN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Baba süpersin yaw, cook tesekkürler bayaa güzell.

I find your lack of faith disturbing.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    yukarıda izleyebileceğiniz bir program verdim
    Ayrıca kimseyle kapışıyorum gibi bir izlenim vermeyin ortalığa

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Erkek
    buyrun buda 140 sayfalık türkçe photoshop e-book u

http://www.hemenpaylas.com/download/170426/PhotoShop_Book.rar.html

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    eyw ertan tamda böle bişi koyuyordum ağzımdan aldın yani
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    hepsi güzel hoş da hemenpaylas.com kapanmış bi süreliğine yeni bi upload yapılabilir mi acaba???

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 1803 Toplam Mesaj: 12