folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Görüntülü Sohbet Sitesi

Görüntülü Sohbet Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:
    -----------------------------

olivetti bunu yazdı:

az önce bir sitede denk geldi burda acacaktım bir araştırdım açılmış zaten:) neyse

http://chatroulette.com/

kamerayı kabul et dedigimde firefox çöküp duruyor a.k bu sorunu nasıl aşabiliriz acaba? ve bunun Türk versiyonu var mı? ya da buna benzer siteler?

kendi ekranının üstüne gel ve Cam: kısmından kameranı seç aksi taktirde neyden girersen gir kapatır kendini

yok hocam sorun başkaydı bir adobe.com'dan bir program indirdim düzeldi yalnız o siteyi tavsiye etmiyorum. özellikle bayanlara...

@lenova haklısın hacı özellikle geyler kaynıyor sitede:D malafatlarını,popolarını gösterenler felan...

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

MrAmor bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

az önce bir sitede denk geldi burda acacaktım bir araştırdım açılmış zaten:) neyse

http://chatroulette.com/

kamerayı kabul et dedigimde firefox çöküp duruyor a.k bu sorunu nasıl aşabiliriz acaba? ve bunun Türk versiyonu var mı? ya da buna benzer siteler?

kendi ekranının üstüne gel ve Cam: kısmından kameranı seç aksi taktirde neyden girersen gir kapatır kendini

yok hocam sorun başkaydı bir adobe.com'dan bir program indirdim düzeldi yalnız o siteyi tavsiye etmiyorum. özellikle bayanlara...

siteyi ilk duyduğumda girmiştim o zamanlar çok güzel bayanlar vardı hiç unutmuyorum bi Cin'liyle 42dk muhabbet etmiştim tanışmıştık baya,

şimdi ful abaza kaynıyor.

Cagito ergo sum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek

abaza ne demek:D abazalara hakaret  bi gün bende çıakrtıcam  bakalım bu kadar insan çıkardıgına göre vardır bir bildiklerı :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

ben orda karsıma gelen herife hocam anket yapıyorum turkmusun dedim adam gülüp kafasıyla onayladı :D

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrBrown
    MrBrown's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.Ben bu manycam'i chatroulette kullanıyorum da o sağ alttaki "manycam" yazısını nasıl kaldıracaz?Yada yazı mazı gözükmeyen başka bir program var mı ?

Toplam Hit: 4759 Toplam Mesaj: 16