Görüntülü Sohbet Sitesi
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
olivetti bunu yazdı:
az önce bir sitede denk geldi burda acacaktım bir araştırdım açılmış zaten:) neyse
http://chatroulette.com/
kamerayı kabul et dedigimde firefox çöküp duruyor a.k bu sorunu nasıl aşabiliriz acaba? ve bunun Türk versiyonu var mı? ya da buna benzer siteler?
-----------------------------kendi ekranının üstüne gel ve Cam: kısmından kameranı seç aksi taktirde neyden girersen gir kapatır kendini
-----------------------------yok hocam sorun başkaydı bir adobe.com'dan bir program indirdim düzeldi yalnız o siteyi tavsiye etmiyorum. özellikle bayanlara...
@lenova haklısın hacı özellikle geyler kaynıyor sitede:D malafatlarını,popolarını gösterenler felan...
-
olivetti bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
az önce bir sitede denk geldi burda acacaktım bir araştırdım açılmış zaten:) neyse
http://chatroulette.com/
kamerayı kabul et dedigimde firefox çöküp duruyor a.k bu sorunu nasıl aşabiliriz acaba? ve bunun Türk versiyonu var mı? ya da buna benzer siteler?
-----------------------------kendi ekranının üstüne gel ve Cam: kısmından kameranı seç aksi taktirde neyden girersen gir kapatır kendini
-----------------------------yok hocam sorun başkaydı bir adobe.com'dan bir program indirdim düzeldi yalnız o siteyi tavsiye etmiyorum. özellikle bayanlara...
-----------------------------siteyi ilk duyduğumda girmiştim o zamanlar çok güzel bayanlar vardı hiç unutmuyorum bi Cin'liyle 42dk muhabbet etmiştim tanışmıştık baya,
şimdi ful abaza kaynıyor.
-
abaza ne demek:D abazalara hakaret bi gün bende çıakrtıcam bakalım bu kadar insan çıkardıgına göre vardır bir bildiklerı :D
-
ben orda karsıma gelen herife hocam anket yapıyorum turkmusun dedim adam gülüp kafasıyla onayladı :D
-
Merhaba arkadaşlar.Ben bu manycam'i chatroulette kullanıyorum da o sağ alttaki "manycam" yazısını nasıl kaldıracaz?Yada yazı mazı gözükmeyen başka bir program var mı ?