Goruntüyu 4 Led Tv'den Almak
-
Nitrous bunu yazdıuye1500 bunu yazdı
Hocam bunu yapabilmen için "EYEFINITY" teknolojisine sahip olan bir ekran kartına sahip olman gerekiyor "ATİ" tarafı için özelliğin adı bu. Bu özelliği ATİ HD5000/6000 seri ekran kartlarından bazıları destekliyor.
Hocam 4 ekrana nasil bağlanacak peki?
Birden fazla çıkış var ekran kartında, her birine 1 monitör bağlıyorsun hocam. Kartın birinde 6 tane mini hdmi çıkışı vardı.
edit: kart bu hocam
uye1500 tarafından 30/Kas/13 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
uye1500 bunu yazdıNitrous bunu yazdıuye1500 bunu yazdı
Hocam bunu yapabilmen için "EYEFINITY" teknolojisine sahip olan bir ekran kartına sahip olman gerekiyor "ATİ" tarafı için özelliğin adı bu. Bu özelliği ATİ HD5000/6000 seri ekran kartlarından bazıları destekliyor.
Birden fazla çıkış var ekran kartında, her birine 1 monitör bağlıyorsun hocam. Kartın birinde 6 tane mini hdmi çıkışı vardı.
Peki maliyetten kurtulmak için 4 ekran kartını 1 pc'ye bağlasak aynı işi görür müyüz?
-
Nitrous bunu yazdıuye1500 bunu yazdıNitrous bunu yazdıuye1500 bunu yazdı
Peki maliyetten kurtulmak için 4 ekran kartını 1 pc'ye bağlasak aynı işi görür müyüz?
4 tv almissin maliyetten kurtulmaya calisiyorsun :D 4 ekran karti ile olmuyor 4 cikisli ekran karti ile olur
-
1200 lira hocam sadece kart:)
Ben 100er liralık ekran kartlarıyla çözebilir miyim onu hesaplıyorum zaten girdi 18bin lira daha fazla girmesin:(
-
Arkadaşlar
"EYEFINITY"
teknolojisi olan en uygun ekran kartı hangisidir?
-
biraz araştırdım da iki ekran kartı takıp birinden 2 monitör olmak üzere toplam 4 monitör kullandıklarını falan yazmışlar.
En iyisi sen donanım haber e konu aç ordan daha iyi destek alırsın bence... fazla araştıramadım zamanım yok. En iyi tavsiyem bu olucak herhalde.
-
Nitrous bunu yazdıuye1500 bunu yazdıNitrous bunu yazdıuye1500 bunu yazdı
Hocam ne desem yalan olur, ben bakıyorum şimdi ekran kartlarına bulabilirsem uygun bişey bilgi vericem. Sende bakarken en az 4 çıkış olmasına dikkat et.
Edit:
350 TL
http://www.sanalmarketim.com/asus-hd7790dc2oc1gd5-1gb-gddr5-128bit-dvi-hdmi-dp-16x-pcie-30-/p_49467/

hocam bunun portları: display port+hdmi+dvi-i+dvi-d bunların hesini hdmi a çevirme için bide adaptörler lazım onlarada bakayım.
Edit2:
2 x dvi to hdmi 25 TL: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hdmi-dvi-kablo-dvi-hdmi-kablo-goruntu-kablosu-95663702
1 x display port to hdmi 41 TL: http://www.gold.com.tr/logilink-displayport-to-hdmi-kablo-2-0m-cv0055_u
410 lira bi maliyet oluyor.
Edit3: Yinede almadan önce detaylı bilgi için araştırma yapmakta yarar var.
uye1500 tarafından 03/Ara/13 13:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Sen pdp wall'ın çerçeveli lcd olanını yapacaksın sanırım. Bunun için matrix yapabilen bir ekran kartına veya watchouta veya bir videowall'a ihtiyacın var. Splitter ile 4 e parçalayamazsın yalnızca clone görüntü çoğaltırsın. Eğer bu işi bir organizasyonda kullanıcaksan 3-5 günlük kiralama kısmında yardımcı olabilirim yok sürekli kullanıcaksan çinden ilgili produksiyon ürünlerini getirmende yardımcı olabilirim. hippotizer'da amacına uygun cihazları bulabilirsin kalitelidir fakat tuzludur.
-
Yada istersen uygun fiyattan Datapath x4 ayarlayabilirim sana. Buda kaliteli üründür.
Maresca tarafından 03/Ara/13 13:09 tarihinde düzenlenmiştir

-
Maresca bunu yazdı
Yada istersen uygun fiyattan Datapath x4 ayarlayabilirim sana. Buda kaliteli üründür.

Hocam bunun fiyatı nedir ?