Gösterip De Vermeyenler
-
süper yazıymış yaa daha demin hatunun ümüğünü sıkmak istiyodum üstüne denk geldi.
ya her haltı yedik gacıyla denyonun teki aşkımlı falan profiline yorum yapmış diyorum o ne iş
cevap 2 günde sevgili moduna girmek istemiorum hayatıma müdahele edemezsin :D
amk
-
KarasuZanu bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------Moda Evi işletmecisi olarak eshefle kınıyorum; tebessüm ettirdi.
-
elemana zamanında çektirmiş bi hatun olmuş belli ,)
-
IRET bunu yazdı:
KarasuZanu bunu yazdı:
-----------------------------Moda Evi işletmecisi olarak eshefle kınıyorum; tebessüm ettirdi.
-----------------------------Gelinlik için işim düşerse ilk ve son sana uğrucam hocam :)
-
kızlara bu kadar kafa yorulmasına da anlamıyorum herşeyin bir zaman akışı vardır karşındaki de insan sürekli ne yapar ne eder ne düşünür diye kafa yorarsan artık hiçbirşey yapamazsın zaten.
-
KarasuZanu bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
KarasuZanu bunu yazdı:
-----------------------------Gelinlik için işim düşerse ilk ve son sana uğrucam hocam :)
-----------------------------gelinliği hallederiz iskoç eteği istersen onu da yaparım, fakat dostum damat bulamam sana. şaka tabi gel hallederiz.
**** ------> Bundan sonra ilgiyi isteyene değil, hak edene göstereceksin! ha insanlık hali hedef şaşar. Baktın kız hak ediyor gibi görünüp yan mı çizdi? Sen de onun adını çizeceksin listeden. <------****
özeti bu galiba.
-
Y bizde yiyoz aynı naneyi : P gelse hemen verriz hesabı tekrardan aynı hataya düşcemizi bildiğimiz halde :S
-
--------------------------------------------
Bak yemin ederim “Ben sadece ilgi istiyorum. Gösteririm ama vermem haberin olsun” deyin biz ona da razıyız. Gösteririz ilgiyi de sevgiyi de.
Yeter ki donunuzda sallamayın bizi.
Vallahi başımız döndü.--------------------------------------------
Özellikle bu kısmına bittim :))
-
Hocam süper bir yazı..Acımasız gerçekler :D
-
+RAP mukemmel bir yazi gokten yere kadar hakli eleman valla, kizlari cozmek mumkun degil...
Bende zamaninda o yazidaki elemanin ayni bir hataya bulasmistim. Tam 3 senemi kaybettim. Ama simdi; cok canlar yakiyorum cok :P