Gotopless.Org Dünyanın En Saçma Feminist Hareketi
-
Amerikadaki bu saçma organizasyonun amacı neden erkekler üstsüz gezebiliyorda kadınlar gezemiyor diye protesto yapmak.Alttaki videoda protesto görüntüleri var.Kadınlar sokakda üstü açık geziyor :))
Şaka gibi ama gayet ciddiler.
Fotoğraflar ve videolar +18 dir
-
iyimiş la bu :)) türkiyede bu akımı başlatsak üstünü çıkarmadan zikerler adamı
DevilKingtr tarafından 24/May/14 15:02 tarihinde düzenlenmiştir -
hep son kullanma tarihi geçmiş olanlar çıkarmış üstünü .
çok az çıtır var.
-
tipik bir rahat batmassı durumu
-
kesinlikle haklılar gezsinler tabi destekliyoruz :)
-
işin gerçeği hakılıar. neden böyle bi ayrım var bilen varsa aydınlatsın.
bu saatten sonra olmaz tabi böyle bişey :) en azından bizim ülkede olmaz. şu protestoyu bizim ülkede yaptıklarını düşünemiyorum bile. :/
-
FOXXLY bunu yazdı
işin gerçeği hakılıar. neden böyle bi ayrım var bilen varsa aydınlatsın.
bu saatten sonra olmaz tabi böyle bişey :) en azından bizim ülkede olmaz. şu protestoyu bizim ülkede yaptıklarını düşünemiyorum bile. :/
görüntü kirliliği.
ben her yerde sarkık pis pis meme görmek zorunda değilim. en azından südyen sayesinde bir seksilik oluyor.
yada yaşlı teyzelerin memeleri açık gezdiğini düşün.
-
bizim feministlerde anca "erkekler neden bacaklarını açıp oturur" diye kampanya yaparlar :/
-
Bizim ülkede olsa bkz "orayı yıkarlar!.." :)
Bunların mantığını anlamış değilim ha.Sanki erkekler s.ni açıp geziyor ya sokaklarda.
baba3232 tarafından 24/May/14 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Şimdi abi feminizm bak bazen gerekli nerde gerekli ? Mesela kadına şiddeti protesto et,kadını okutmayanı protesto et işte kadınların iş hayatında taciz edilişini falan protesto etde bu nedir amk :D
Yakında erkeklerin varda kadınlarında neden miki yok diye protesto yaparlar :D
-
İğrenç. Gördüğüm çoğu kadının kolunda benimkinden fazla kıl var, önce gidip açtıkları yerleri düzeltsinler.
Ayrıca feminizm hareketinin de bu çağda en aptalca hareketlerden olduğunu düşünüyorum. Ulan her türlü pozitif ayrımcılığa sahipsiniz zaten, daha ne istiyonuz şu erkek milletinden amk.
Edit: ayrıca hangi görüşe, inanca mensupsunuz bilmiyorum ama tüm bunların sonumuzu hazırladığını düşünüyorum. Doğamıza aykırı davranıyoruz bir çok konuda. İster evrim penceresinden bakın, ister sosyolojik açıdan, ister dini açıdan.
İster kali yuga de, ister kıyamet. Neresinden tutsan elinde kalan, hastalıklı bir dönemde yaşıyoruz. Hangi kültüre bakarsan bak, bir dünyanın sonu betimlemesi yapıyorlar. Hepsinde de aşağı yukarı aynı belirtiler sayılır zaten. Şu ara kali yuga dönemine bakıyorum da, islamiyette de belirtilen bir çok kıyamet alametini saymışlar kendilerine göre. Biraz konu dışı oldu da, dolduğum bir konuydu.
pcdoktor636 tarafından 24/May/14 16:45 tarihinde düzenlenmiştir