folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Göz Renginizi Kalıcı Olarak Dğeiştirmek İstemezmiydiniz ?

Göz Renginizi Kalıcı Olarak Dğeiştirmek İstemezmiydiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apple
    Apple's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------

Apple bunu yazdı:

Allah'ın verdiği canı kimse alamaz ve ayrıca Allah'ın verdiğini değiştirmek bize düşmez .

Haksızmıyım müridler ?

Hocam hakkaten merak ettiğimden soruyorum siz saç boyatmaya, makyaj yapmaya falan da mı karşısınız ?

Ben pembe saçı severim ama pembe saçlı bi kızla çıkmam (: makyaj yapmaya karşıyım çünkü makyaj yapıp 1 dikkat çeker 2 cildi yaşlandırır kırışık bi cildi yalamak istermisin hocam sen ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

Apple bunu yazdı:

zone bunu yazdı:

Apple bunu yazdı:

Allah'ın verdiği canı kimse alamaz ve ayrıca Allah'ın verdiğini değiştirmek bize düşmez .

Haksızmıyım müridler ?

yeap.. ama şimdi buna aykırı görüş olabilir örneğin şunu der çıkar birisi ki.. mesela senin tek bacağın diğerinden 5 cm kısa ve hani görmüşsünüzdür öyle bi özrü olanlar var onlar da o ayağını 5 cm uzattırp diğerine eşit şekilde getirtip daha iyi hale gelebiliyorlar ;) diyebilir birisi buna ne cevap verirsin hocam?  ;)

Ama hocam şimdi biri daha iyi bi yaşamla alakalı biri dışarı hoş görünmeyle ilgi çekmeyle alakalı benim bunu yazmamın nedeni dışarı hoş görünmek için yavşak yavşak hareketler yapmayın :)

tamam sakin ol.. ben de aynı görüşteyim sadece gözlerini kapa yoğurtu siyah düşün diye dedim ;) haşa tabiki inancımız var ;) sadece ne diyeceğini sınadım anladın?

bu soruya ben de cevap veremezdim :D yada biraz düşnürdüm konuyu bildiğim yere çeker abanırdım :D sen çok rahat kısadan bitirmişsin hadi neyse..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    zone bunu yazdı:

şükür 2 gözümüzde var be hocam ;)

sonuç olarak bu ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apple
    Apple's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apple
    Apple's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

zone bunu yazdı:

Apple bunu yazdı:

Haksızmıyım müridler ?

yeap.. ama şimdi buna aykırı görüş olabilir örneğin şunu der çıkar birisi ki.. mesela senin tek bacağın diğerinden 5 cm kısa ve hani görmüşsünüzdür öyle bi özrü olanlar var onlar da o ayağını 5 cm uzattırp diğerine eşit şekilde getirtip daha iyi hale gelebiliyorlar ;) diyebilir birisi buna ne cevap verirsin hocam?  ;)

dostum ikisinin alakası yokki, gözünün mavi olmaması sana zorluk çıkartmaz ama bacak çıkartır. Biri sakatlık diğeri lüks. Bence insan nasılsa öyle olmalı zira mavi lens takanları bile ilk intibada yapay göründüklerinden dolayı yadırgıyoruz, yani adam 20 yıldır kahverengi gözlü bir gün mavi gelirse benim adamla ilişkim bozulur amk.

Müminlere: Boyadan mı şikayetçisin boyacıdan mı...

mesela ben bunu biraz çevirip söylerdim hocam arkadas bak ne güzel açıklamış - Helal ! :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ya bence konu göz falanken bu çizdirme olayını sorayım? fiyatı? tanıdıklarından yaptıran filan var mı?  bak bu ihtiyaç :D kardeşimin ihtiyacı hemde

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apple
    Apple's avatar
    Erkek

zone bunu yazdı:

ya bence konu göz falanken bu çizdirme olayını sorayım? fiyatı? tanıdıklarından yaptıran filan var mı?  bak bu ihtiyaç :D kardeşimin ihtiyacı hemde

hocam benim abimde ablamda yaptırdı ama fiyatını bilmiyorum :/ saat geç olmasa arar sorardım ... yarına kadar bi sonuç elde edemezsek arayıp sorabilirim hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

Apple bunu yazdı:

zone bunu yazdı:

hocam benim abimde ablamda yaptırdı ama fiyatını bilmiyorum :/ saat geç olmasa arar sorardım ... yarına kadar bi sonuç elde edemezsek arayıp sorabilirim hocam

valla onun hakkında bana pm atsan çok iyi olur ya.. biliyosun zaten.. konuşuruz hocam :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apple
    Apple's avatar
    Erkek

tamamdır hocam seve seve :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

Hocam bunun temelini ünlü Death Angel lakabıyla tanınan Mengele atmıştır.Kim derseniz: Auschwitz toplama kampında yaptığı deneylerle meşhurdur.400.000 kişiyi katleden doktor.Fakat ne kadar soykırım yapmışsada genetik bilimin babasıdır.Buluşları ve metodları halen kullanılan manyak :D

İşin kısacası aklıma direk bu geldi.Ne denli başarılı olur ayrıca bilemem.

Toplam Hit: 6052 Toplam Mesaj: 43