Gözler Tamamen Kapalı İken Görmek
-
şimdi forumun şizofreni damlar 1 sayfa anlamsız şeyler yazar :) birde millete küfür eder
-
sezeruludag bunu yazdı
şimdi forumun şizofreni damlar 1 sayfa anlamsız şeyler yazar :) birde millete küfür eder
Geç kalması bile düşündürücü.
-
Kreyzi bunu yazdı
harbiden orkun ışıtmak videosuna tbt'de denk geleceğimi hiç düşünmezdim :W
konu orkun ışıtmak olduğu için değil de ilginç bir konu olarak değerlendirelim hocam :)
-
SaviorAngel bunu yazdı
gözler tamamen kapalı iken görmek = üreme organın olmadan çocuk sahibi olmak gibi bir şey galiba
Bakire Meryem'e ve Hz.İsa ya inanmiyor musun yani?
-
hayır 1 kişide çıkıp demiyor ki üzerinde marka olan ne idüğü belirsiz gözlüğe benzeyen şey ile değilde başka bir şey ile niye denemediler ? Mesela gözü kapatacak her hangi bir şey ile denenebilirdi neden onların getirdiği zamazingolar ile deneniyor ? Bana saçma geldi.
-
Ben gözlerimle sikiyorum bile , gözsüz görmeyi geç.
-
Videoyu izlemedim, muht. çöp
Efsane midir bilmem ama 5 vakit namazında bir adam anlatıyordu; Abisi üni yurtta kalırken Türkmen bir çocukla tanışmış. Konuşmaz etmez, ama arkasından geçen birinin nefes alış verişinden kim oldğunu bilirmiş. Çocuk Türkmen köyünde yaşarken zülumlerden tek başına kaçabilmiş ve monklara sığınmış. Orda bir sürü eğitim almış; sadece 2 sene kapkaranlık bir odada gün boyu medityasyon yapıyorlarmış. Yedikleri dağdan otlar, pirinç filan. 3-5 kişi (üniden eleman) aralarında anlaşıp biz bunu döveriz demiş, aralarından biri boksörmüş. Hiçbirine vurmadan aralarından sıyrılıp geçmiş filan.
Ben o sıralar aikido yapıyordum. (Boş beleş vuşu fed.'dan değil, Fransa'ya bağlı aikido ve budo fed. (Başında Nebi Vural vardı gururumuz :D )). Neyse hoca da anlatırdı böyle bazı hikayeler; chi gömleği bilmem ne (gerçi bana göre yarısı felsefe), youtube dan monkları falan izlerdim hayvani boyutta eğitimleri var filan. Adamın anlattıkları ilginç gelirdi.
-
yolbulucu bunu yazdı
vay be tahribat, nerden nereye amk
yakında enes abi ana.... aşlkdsfşalkjfşalkjşaflj korkutucu asdfasdf
-
ilteris bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
vay be tahribat, nerden nereye amk
yakında enes abi ana.... aşlkdsfşalkjfşalkjşaflj korkutucu asdfasdf
Akjashdjashdasjdhasjdsahjddh