folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gözlerin Görmüyor Sana Iş Vermişiz 2

Gözlerin Görmüyor Sana Iş Vermişiz 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Biz meslek ilkelerine uyan gazeteciler, işimizin doğası gereği, yanlışlar düzelsin, hatalar giderilsin, kötüler ortaya çıksın diye uğraşırız...

Buna karşın, sık sık “kötü insan” ilan ediliriz...

Eleştirdiklerimiz yapar bunu; çamuru bize atıp aklanmaya bayılırlar!

Bu kez kendimi “kötü”ymüş gibi hissetmeme neden olan kişi Sağlık Bakanı Recep Akdağ...

Seçim öncesi ya; pazar günü Batman‘da Bölge Devlet Hastanesi‘ne gitmiş... Personelle yemek yemiş, onların dertlerini dinlemiş...

Bu sırada görme engelli Nurullah Mehmetoğlu, Bakan Akdağ‘a sorunlarını anlatmak istemiş.

“Biz burada taşeron bir firmada asgari ücretle çalışıyoruz. Koşullarının iyileştirilmesini istiyoruz” demiş...

Bakan Bey ise kendisine, “Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz. Para kazanıyorsun değil mi” diye çıkışmış...

Bu diyalog, dünkü gazetelerde bir-iki sütun da olsa yer bulmuş...

Meslektaşlarım dün bu olayın iki kahramanına mikrofon uzatmış... Görme engelli Nurullah Mehmetoğlu üzgünmüş:

“Üç yıl önce işe başladığımda sigortam yapılmadı, 7 ay maaş alamadım. Sağlık Bakanı sorunlarımızı bilmiyor. Asgari ücretle 8 kişilik ailemi geçindiremediğimin farkında bile değil. Kendisine, ‘Bir dakikanızı alabilir miyim’ deyince danışmanına, ‘Bu arkadaşımıza bir yemek ısmarlayın ve oturtun’ dedi. Sözleri beni şok etti. Daha sonra araya giren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘Gel derdini Bakan’a anlat’ dedi. Sayın Akdağ elimi bile sıkmadı. Söyledikleriyle adeta şok oldum. Sabaha kadar uyamadım. Büyük üzüntü duydum.”

Peki Bakan Bey ne demiş bu olay hakkında?

Önce dakikalarca engelliler için yaptıklarını (!) anlatmış, sonra da suçluyu bulmuş:

“Görme engelli kardeşimizle gayet nezaket içerisinde bir konuşma yaptım. Aramızda bir gerginlik falan da olmadı. Ama bunu farklı şekillerde yansıtanlar oldu.”

Bakan Bey’in, “Bunu farklı yansıtanlar oldu” diye suçladığı kişiler kim?

Gazeteciler... Olup biteni noktasına, virgülüne dokunmadan yazan genç kardeşlerim ve onları sayfaya koyan editörler...

Yorumlayan bizler!

Keşke Bakan Bey; herkesin gözünün önünde gerçekleşen bu tatsız diyalogta suçu her zamanki gibi bize atacağına, “Çok yorgundum. Ben de insanım. Yanlış sözler söyledim. Kendisini kırdığım için o vatandaşımdan özür diliyorum” deme erdemini gösterebilseydi...

Emin olun hem bu tatsız olay hemen kapanırdı, hem de bizim hakkımız milyonuncu kez yenmemiş olurdu...

Bakan Bey de gönüllerde büyürdü...

Yok, yok; biz kötüyüz...

Zaten Roma‘yı da biz yaktık anasını satayım!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Bu konuda gerekli özürü diledi sanırım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Seçim özürü :)

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

o insanın duyduğu üzüntüyü anlamaya o bakan denilen bezelye beyinlinin ve yanındaki zübüğün beyni yetmez mümkün değildir,bunları anlamak için insan olmak lazım gelir önce ,hayvan ne anlar insandan insan duygularından ancak böyle havlar işte.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Eit: konu hakkındakı soyleyecegım ıse,bakan gereklı ozuru dılemıs,mynette oyle yazıyodu en son.

Neyse bu konu bayagı boş,

Aksam aksam sizlerle guzel bı fıkra paylasım dıye bos bı konu arıyodum buldum :)

Gulmekten öldüm :D:D konuyu acan hocam da kusra bakmayasın... :)

İlk Gece
    Genc adam evlenmisti.Ertesi gün arkadaslarindan birine rastladi.
    -"Nasil gecti?" diye sordu arkadasi.
    -"Sorma birader..." dedi,damat uzuntuyle basini sallayarak.
    -"Feci birsey oldu."
    -"Ne oldu?"
    -"Gece gayet iyi gecti.Sabahleyin kalkinca nerede oldugumu hatirlayamadim.Bekarliktan kalma aliskanlikla karimin eline para
    tutusturup gitmeye kalktim."
    -"Deme...Peki karin ne yapti?"

-"O da uyku sersemligiyle kalkip paranin uzerini geri vermez mi?.."

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

madem bakansın ağzından çıkanı kulağın duyacak öle dan dun konuşmayacaksın, özür filan bırakın bunları boş, testi kırıldımı tamir olmuyor

pardon çıkalı eşşşekler çoğaldı lafı buna tam uymuş.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

bu sözler ne anlam ifade ediyor sizce? zombilestirme sisteminin atıklari...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocero
    kocero's avatar
    Erkek

arkadaslar ister ozur dilesin istersede o ozurli kisinin yasam sitandardi yukseltilsin bu bisey degistirirmi sizce ?

problemi olan birisi omrunde karsisinda ilk defa derdine care olacak birine rastliyor ve daha lafi agzindayken ( gozlerin gormedigi halde sana is vermisiz ) diye bi cumleyle karsilasiyor.

sen kimsinki o insana kabiliyet siniflandirmasi yaptin, sen o kisiyi calismak zorunda biraktigin icin ayrica kendi icinde barisikmisin , cok muthis bir efe tarziyla ifade ettigin cumleyi bir daha dusun ikigozu gormeyen birini calismak zorunda biraktin ve bunuda onun basina kalktin.

BILDIKLERINI YUZLESTIR HAYATLA ve SINAMAKTAN KORKMA !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

ona koyim size bişey olmasın..:D

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

akdagin en durust oldugu anlardan birisiydi bence...adamlarin gercek fikirleri,zikirleri boyle.talihsizlik iste,pot kirmis da acik vermis.secim arefesi olmasa,o ozurude cok beklerdi vatandas,ha israr edip sesini duyurmak isterse,anasinida alip gitmesi uygun bir dille anlatilirdi kendisine.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Benim ağzımdan böyle bir laf çıksa 5 dakka işgal etmem o koltuğu utancımdan insan içine çıkamam.Gaf başka bişey aşağılamak başka bişey.Gaf yapmış olsa dersin insanlık hali bilmemne geçer ama resmen adamı küçümsedi.

.
Toplam Hit: 2548 Toplam Mesaj: 16