Gözlerini Açmamış Kedi Yavsrusu
-
bahçede gözlerini açmamış kedi yavrusu var .. 3 tane var bi tanesi gözlerini açmamış nasıl yardım ederim bu kediye acidım valla :(
-
annesi varsa hiç dokunma gözleri çapak içindedir annesi kısa sürede yalamak süretiyle temizleyecektir
-
2 adana söyle
-
resimlerini koysanaaa sen nerde yaşosun
-
kedilerimize sahip çıkacak hayvandostları aranıyor (dedeciiiiiiiiimmmmmm)
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
2 adana söyle
-----------------------------en büyük kıyak o olurdu sanırsam :D
-
manhyak bunu yazdı:
2 adana söyle
-----------------------------AHAHAHAHAHAH
bol acılı :D yanınada ayran :D bak nasıl acılıyo gözleri :D :D :D
-
doğduktan 10 gün sonra filan gözleri açılır, bir ay sonrada yer içer koşarlar anneleri yoksa bak yazıktır sonrada salarsın yada seversin hep yanında kalırlar:))
-
manhyak bunu yazdı:
2 adana söyle
-----------------------------acı gelmesin hoca dahas küççük kedi :D
-
Aynısı geçen sene benim başıma gelmişti. Üstelik 4 taneydiler ve anneleri yoktu.Temmuzda 1 yıl olacak hala benden ayrılmadılar:) Annelerinin olmadığına kesin kanaat getirdiysen şırınga ile besleyebilirsin. Hafif sulandırılmış inek sütünün içine çiğ yumurta ekle. Çok az miktarda olmak kaydı ile şeker de ekleyebilirsin. Çok ekleme, fazla şeker kediler için toksik etkilidir. İyice karıştırdıktan sonra şırıngaya çek. Ağızlarına damla damla ver. Alıştıktan sonra meme emer gibi şırıngayı emiyorlar zaten:) Gün içinde bu işlemi azar azar ama sık olarak tekrarlayabilirsin. Beslemenin dışında temizliklerine de önem göster. Hafif nemli bir bezle belli periyodlarda tüylerini, ağız ve çevresini temizleyebilirsin. Tuvalet alışkanlıklarını kazanmadıkları için ilk zamanlar eğer kutudaysa kutuya pisleyeceklerdir. Kutunun temizliğine dikkat et. Mümkünse değiştir.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aklına takılan bir soru olursa bana ulaşabilirsin. Kolay gelsin:)
-
sağdakinin adı ciğer olsunmu la ? içimden geldi?