folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gözlük Camlarından Anlayanlara Bir Sorum Var

Gözlük Camlarından Anlayanlara Bir Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

numaların nedir? 

gözlükçülük yaptığım yıllarda tecrübe ile sabit çok saçma ama harbiden rodenstock seiko ve essilor üst kalite camlarını kulandığımız müşterilerin göz numaralarında düşüş oluyordu az da olsa. 

benim tavsiyem rodenstock a o kadar para vermene gerek yok.. arada gerçekten fark var. bunun yerine essilor crizal den bi fiyat al veya seiko dan. bu arada 6 7 yıl aynı cam kullanılmaz yahu benim 2 yıılda bir değişir göz numaram. gözlük taarsam aşağı takmazsam yukarı yönlü numara değişikliği oluyor. 

bu arada camların progressive yani uzak yakın bir arada değil diye düşünüyorum. ki öyleyse fiyat ucuz.. 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

10 senedir şu lensi kullanıyorum, gözlüğünün amına koyim. tasma takmak gibi geliyor bana hantal kullanışsız sürekli buğulanan saçma sapan bişey

https://www.lensmarket.com/johnson/oasys

Abi nasıl takıyorsunuz ya :/

max 1 haftada alışırsın abi. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hoyo marka cam önerebilirim.

Hoyo degil Hoya imis :)

Saglamdir.

underzero tarafından 11/Oca/22 13:01 tarihinde düzenlenmiştir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Hocalar konu ile alakası yok belki ama bu buhar olayına çözümü olan varmı ? En büyük derdim maske ile kullanmak o yüzden takmıyorum maske ile sonra ya yanıma almayı unutuyorum yada takmayı unutuyorum sonra baş ağrısında ölüyorum.

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    erdiburak bunu yazdı

Hocalar konu ile alakası yok belki ama bu buhar olayına çözümü olan varmı ? En büyük derdim maske ile kullanmak o yüzden takmıyorum maske ile sonra ya yanıma almayı unutuyorum yada takmayı unutuyorum sonra baş ağrısında ölüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=DnleYI6qfB0

hocam birde camsil miydi neydi bu araçların camlarına sıkılan bir sıvıyı adam gözlüğüne sıkıp siliyordu su buhar vs tutmuyordu camlar ismini hatırlayamadım sorry

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    securespy
    securespy's avatar
    Erkek

Yeni gözlük kullanmaya başlayan birisi olarak, 1 numara yakın gözlüğü için, 25 yıllık gözlükçü arkadaşım bana Nikon cam verdi. Şu an memnunum. Gelecekte ne olur bilemiyorum ama ustalar varsa değerlendirebilir. İyi derlerse alternatifler arasına alabilirsiniz..

Yoruldum..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    securespy bunu yazdı

Yeni gözlük kullanmaya başlayan birisi olarak, 1 numara yakın gözlüğü için, 25 yıllık gözlükçü arkadaşım bana Nikon cam verdi. Şu an memnunum. Gelecekte ne olur bilemiyorum ama ustalar varsa değerlendirebilir. İyi derlerse alternatifler arasına alabilirsiniz..

Hocam bu gözlükçü nerede ?

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

10 yıla yakındır zeiss optik kullanıyorum. yakın zamanda numaralar ilerledi diye tekrar değiştiricem. pc başında çok vakit geçiriyorsan zeiss blue protect öneririm. 

ZEISS Dijital gözlük camları

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    securespy
    securespy's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı
    securespy bunu yazdı

Hocam bu gözlükçü nerede ?

Hocam özelden yazıyorum.

Yoruldum..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Opmar Optik e gittim. Adamlar diyor ki RodenStock markası Alman markası ve birinci sınıf bir mal. Aldığınız zaman sağlığınız ve gözünüz açısından çok faydasını görürsünüz, gözünüzün ilerlemesi bile durur diyorlar..

5 sene olmuştur müritten almıştım ben cam çerçeve. memnunum. sonra gene ihtiyaç oldu ulaştım kendisine ama dükkanı kapatmıştı.

mavi filtreli almıştım ben migren olduğu için.

Toplam Hit: 1971 Toplam Mesaj: 21
gözlük camı