folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gözlük Reçetesini Okuyabilecek Murit?

Gözlük Reçetesini Okuyabilecek Murit?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

İyi Günler müritler;

Bugün devlet hastanesinde bi doktora göründüm, adama lens almak istediğimi söyledim ve dia hakkında bir kaç soru sordum, adam durdu "sen benden daha iyi biliyosun, lensini kendin al" dedi. Gözlük reçetesini verdi şerefsiz.

Sormak istediğim; Bana bu gözlük reçetesini tam olarak (lense göre) değerlendirelecek mürit var mı?

Şimdiden teşekkürler...

Reçete:

SAĞ; Sferik: -2.50, Slendrik: -0.75, Aks: 161

SOL; Sferik: -3.00, Slendrik: -0.75, Aks: 180

P.D: Organik

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

underzero abin okur 

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Ben o doktorun ta amk !!! 

Hipokrat yeminininde. Şerefsizlerrr...

Adam akıllı bir açıkmalama yap amk. Bilmediğinden amk savıyor başından. Küfür etmemek imkansız hala sayıyıro ibnetora.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bunla lens vermiyorlar ki , gözlük reçetesi ile gittim , lens için doktorun gözüne göre reçete vermesi gerekiyor göz yapısı farklı oluyormuş

gözlük aldım. ama rahat olmuyor hacı sürekli gözlük tak çıkar tak çıkar. en iyisi lens. sokağa adımı atacagın an takıcan yatana kadar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

bunla lens vermiyorlar ki , gözlük reçetesi ile gittim , lens için doktorun gözüne göre reçete vermesi gerekiyor göz yapısı farklı oluyormuş

gözlük aldım. ama rahat olmuyor hacı sürekli gözlük tak çıkar tak çıkar. en iyisi lens. sokağa adımı atacagın an takıcan yatana kadar.

hoca peki sağlıksız diyorlar lens için şimdi 50 lens aldık (1kutu) bu bir insana nekadar süre gider ? 3-4 ayda bitermi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

hoca peki sağlıksız diyorlar lens için şimdi 50 lens aldık (1kutu) bu bir insana nekadar süre gider ? 3-4 ayda bitermi

Hocam genelde 1 kutuda 6 aylık oluyo ama 8-9 ay kullanılıyor :D

ride or die..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Ben uzun zamandır lens kullanıyorum. Lens de göründüğü kadar basit değil. Hem riske giriyorsun. Gözüne yabancı bir cisim. Enfeksiyon kapma olasılığı yüksek. Göz yaşın azalacak. Gözüne toz, kirpik falan kaçtığında çıkmayacak. Banyo da falan sinir ediyor özellikle. Banyoda iken çıkarıyorum artık ama hafif su kaçtığında sulanmadığı için batıyormuş gibi oluyor. Ilk zamanlar olmaz sonraları yavaş yavaş senin gözünde böyle olur. Ben 1-2 yıla çizdirmeyi düşünüyorum.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hocam sağ 2.5 derece miyop 0.75 ağtigmat sanırım.

sol ise 3 derece miyopa 0.75 astigmat.

En kolay yöntemi eczaneye gidip recetem bu lens almak istiyorum demek. Onlar göz çapına falan bakarak veriyorlar lensi.

gözün öyle çok büyük değilse sorun da olmuyor zaten 2 türü var.

Ayrıca 4 5yıla yakın zamandır lens kullanıyorum çok memnunum

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

nefes alan lensler varmış örnek http://www.lensmarket.com/ciba-vision/air-optix-aqua

daha pahalı oluyormuş fakat iyiymiş. Kullanım süreside kense göre hocam fiyatı da ona göre yani.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Wine bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

nefes alan lensler varmış örnek http://www.lensmarket.com/ciba-vision/air-optix-aqua

daha pahalı oluyormuş fakat iyiymiş. Kullanım süreside kense göre hocam fiyatı da ona göre yani.

Şu oranı yüksek lens al. Gece çıkart. Ben bunu taktım bir arkadaşım daha da kullanmıştı gözleri kızartıyor. Çünkü su oranı düşük. Eğer lens kullanacaksan da günlük lens al. Ama en iyisi kullanan biri olarak sana tavsiyem lens kullanmaman olur :) Yaşın 22 benimde 22 fakat 1 yada 2 yıl sonra çizdirmeyi düşünüyorum. Aslında doktor çizebiliriz demişti 1 ya da 2 yıl beklersen daha iyi olur. Göz numaran ilerlemiyorsa çizdir.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam lens tavsiye etmiyorum. Gözyaşın azalıyor, gözüne yabancı bir cisim koyuyorsun enfeksiyon kapabilirsin zamanla, akşam çıkar sabah tak yapacaksın, banyoya geçerken de çıkaracaksın... Gözlük daha zahmetsiz ve kolay. Yaklaşık 1,5 yıldır gözlük kullanıyorum ve gayet memnunum. 

İyi bir gözlük al rahat et derim. 1 sefer para ver. Sonra ilerde göz numaran büyürse camını değiştirmen yeterli olur. 

İyi bir gözlük çerçevesi hafif, sağlam ve esnek olmalıdır. iyi bir gözlük camı da çizilmeye, toza dayanıklı ve özellikle yansıma yapmamalıdır.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 3796 Toplam Mesaj: 23