Gözüm Karardı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hoca noluyor ?? sakin ya.. baldırdan bıçaklamanın cezası fazla yok.. ama düşünsene seni baldırından birisi bıçaklıyor.. ordaki lifler kopuyor ve o bacak iptal.. bunuda düşün.. git tekme tokat dal.. ama bıçak olmasın...

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    cafede çalışıyorum patron dondurma almış gel ye dedi oyun oynuyodum ani tepki verdim yemıcem diye bağırdım patron ayıp oluyo falan dedı bi şey demedım ordan her zmn gelen bi eleman geldi başıma 2 dakika boyunca ertugrul ye senın için aldık kıyma bize hadi ye Yemicem diyorum abi sinirliyim şimdi diyorum aynı şeyleri 50 defa söyledi ye ye ye ye gözüm dündü ittirdim dedi gel lan erkeksen dışarı demesiyle dışarı ittim bi tane salladım galia bu sarsıldı bani çekti bende yere fırlattım 90 100 kilo bi şey 1.90 boyundayız 2imde ayrdılar cafenın içindeyım ben herkes bunu avutuyo durulduk gibisinden yanına gittim sonta cafeye gelen insan ismail hat sende dedım ağzında lafı geveyelerek yaklaştı anladım gafil vurcak yaklaştıkça arayı açtım bi tane salaldı boşa bunu tutum bi tane oturttm sonrası gitii yazarken fark ettim sağ elim çatlak galiba bakaolım neler olcak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    adam ensesi kalın biriyse başın derde girer.Adam ol . sakin ol. uğraşmaya deymez.Banada cadde bi cocuk 19 yaşlarında sallama lan anahtarı demişdi. Yanındada hatun var. Tamda o sırada polis otosu ışıklarda durdu.Profesional davrandım polise hemen ayak üstü söledim.Hemen indiler çcocukla kızın yanına gittiler.Bende karambolde az uzaklaşıp izledim. Kızla çocuğu otoya bindirip goturdüler.Ne oldu bana hiç bi bok:D ama çocuğun bütün günü mahfoldu:D Kavga etseydim çocuk hatunun yanuında cüneyt arkınlık yapacaktı.Ama akıllı davrandım :)

Long Live Turkey..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    haksızsın bırak gitsin.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

çok ısrar etmiş adam sende sinirine hakim olamamışsın ittirmişsin o da sana sinirlenmiş gel lan dışarı demiş 2 nizde hatalısınız ama ilginç bir durum yinede sinirlerine hakim olsaymışsın iyi olacaktı ama bence biraz sakin davran değmez bir piç için karakolluk olmak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Böyle salak bi sebepten adammı bıçaklanır...Biz okul yıllarında o kadar kavga ettikte elimize ne geçti..Kavgayı zekanla ver... yumruk,bıçak,satır,döner bıçağı,testere,orak,kama,mala boş iş bunlar...

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    ne sakinlestiriyonuz adami lan :| kavgası gelmiş edecek tabi

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne sakinlestiriyonuz adami lan :| kavgası gelmiş edecek tabi
    -----------------------------
    hee yaa... :))

Hem kavga potansiyelide baya var nickine bakarsak :)

huuu kardeş sakin ol sinirlerine hakim ol..  :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    kuru sıkı almaya gidiyorum dün gece 6 kişi geldiler cafenın karşısında beklediler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
      hajı bıçağı bir kenarı bırak.Sonra hiç bekleme kendin git topunu kaldır gel.Kafasını patlat.Burnunu kır.Gözünü patlat.Parmaklarını ikiye ayır.Ama unutma bıçaksız.Elinde hallet.

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 8389 Toplam Mesaj: 34