GPRS İle İnternete Bağlanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    Bu arada telefonun EDGE destekliyorsa ve TURKCELL in EDGE denemeleri yaptığı alanda oturuyorsan 300Kbps lık hızlara erişebilirsin ama daha pahalı tabi.
    gprs normal modem hızına yakın. oyle webde gezicem falan diyosan işin zor.

ftw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    kiz_cocugu bunu yazdı:

ya arkadaşlar evdekiler artık ADLS dolayısı ile internet olayını yasakladılar, tabi müptalası olduğum için bi şekilde olayı gizliden halletmem gerekiyodu, duydumki cep telefonundan GPRS sayesinde cep telefonunu bilgisayara bağlayarak internete bağlanabiliyormuşuz!! bunun için ne kablosu gerekiyo veya başka şeyler gerekiyor mu? bide benim hattım aycell bunun için ayrıca bi tavsiye ettiğiniz bir tarife var mı! ücretlendirme ile ilgili...  Konu ile ilgili bilgileri sunarsanız,Yardımcı olursanız çokk sevinirim

NOT: kullandığım telefon Sony ericsson  k 300i

bak ablacım bı kere elınde data kablosu olması lazım bluetooth ne kadar saglam bılmıyom ama mutlaka data kablosu olcak sonra onu tanıtcan pcne telefonuna gırcen telefonnun sebeke ayarları olcak wap,gprs ...vs ondan sonra bılgısayarının telefona yonlendırecen ıpsını falan cart curt baglanma ıslemlerınıde yaptıktan sonra acacan gprs vede uyuz olacaksın gozunu seveyım adsl yı ıcat edenı dıyeceksın hız olarak 100de 1 vede ılk baglandıgından cok kontor atar ama sonra yavaslamaya baslar yınede kontor baya gıder napcan gprs( cin işkencesi) ni koc gıbı adsl war be

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiz_cocugu
    kiz_cocugu's avatar
    Dişi
    Connection bunu yazdı:

kiz_cocugu bunu yazdı:

ya arkadaşlar evdekiler artık ADLS dolayısı ile internet olayını yasakladılar, tabi müptalası olduğum için bi şekilde olayı gizliden halletmem gerekiyodu, duydumki cep telefonundan GPRS sayesinde cep telefonunu bilgisayara bağlayarak internete bağlanabiliyormuşuz!! bunun için ne kablosu gerekiyo veya başka şeyler gerekiyor mu? bide benim hattım aycell bunun için ayrıca bi tavsiye ettiğiniz bir tarife var mı! ücretlendirme ile ilgili...  Konu ile ilgili bilgileri sunarsanız,Yardımcı olursanız çokk sevinirim

bak ablacım bı kere elınde data kablosu olması lazım bluetooth ne kadar saglam bılmıyom ama mutlaka data kablosu olcak sonra onu tanıtcan pcne telefonuna gırcen telefonnun sebeke ayarları olcak wap,gprs ...vs ondan sonra bılgısayarının telefona yonlendırecen ıpsını falan cart curt baglanma ıslemlerınıde yaptıktan sonra acacan gprs vede uyuz olacaksın gozunu seveyım adsl yı ıcat edenı dıyeceksın hız olarak 100de 1 vede ılk baglandıgından cok kontor atar ama sonra yavaslamaya baslar yınede kontor baya gıder napcan gprs( cin işkencesi) ni koc gıbı adsl war be

Evet biliyorum koç gibi ADLS var ama sen benim ilk mesajımı bi daha oku istiyosan, üstelik alıntı biile yapmışın mesajımı ama okumayı unutmuşsun herhalde...

efendim, beyfendim buyrun emrinizii, emrinize amade, yaşıyorum pekk şahane...
Toplam Hit: 3189 Toplam Mesaj: 14