GPS Li Köpek Tasması Tavsiyesi
-
10 Dönüm tellerle çevrili giriş çıkış kapısından başka giriş çıkış olmayan bağ evine bırakacağım. Kaliteli ve kıymetli bir yavru olduğu için çaldırmak veya kaçırmak kaybetmek istemiyorum.Yazın 4 5 ay kadar devamlı kalıyoruz, kışında günübirlik veya 2 gündebir mutlaka gidiyoruz.Bunun sonucunda ;
Yavru kurt köpeğine takmak için kaliteli su yağmur çamur geçirmez pil ömrü uzun uygun fiyatlı bi tasma arıyorum.
Yerli Üretim Koalasmart diye bişey buldum ama satıştan kalkmış galiba arkadaşlara ulaşamadım.
Bu konuda bilgisi olan kullanan veya tavsiye edebileceği bir ürün bilen mürid/e lerden yardım almak isterim.
Eğitimi yaşaması yemeği barınması ile ilgili veya başka tavsiyesi olan hocaların da bilgisinden faydalanmak isterim.
Şimdiden teşekkürler.
Edit : Halen aklımdaki gibi birşey bulamadım.
edit 2 : Foto isteyenler için yaklaşık 3 aylık fotosu
CiRKiN tarafından 02/May/19 11:16 tarihinde düzenlenmiştir
-
Vodafone'dan alabilirsin faturaya ek hattı vs ile istanbul ümraniyedeysen yardımcı olurum
-
Hocam etmezsin zaten ama asilarini lutfen ihmal etme ^^ serbest birakacak olmana cok sevindim bazi hiyarlar kocaman yerde iki metrelik kayisla tutuyorlar. Bahcede ekili seyler varsa talan etmemesini ogretmen gerekebilir bizim aklimiza gelmedi mevsim gelip bir seyler ekmeye niyetlendigimizde ise artik cok gecti (: bir de hocam pisi pisi otu cikiyorsa bahcede onlari mumkun mertebe yol ve cikma zamanlarinda (mart ekim arasi) ozellikle dikkatli gozlemle cunku bu hain ot cocuklarin patilerinden kulaklarindan burunlarindan iceri girip sinsice ilerleyip bircok sorun yaratabiliyor. Minik patilerden operim.
-
Direk tasmalı GPS seçenekleri azaltabilir uygun boyutta bir GPS tracker bulup tasmaya da monte edilebilir sanki.
-
Atorgani bunu yazdı
Vodafone'dan alabilirsin faturaya ek hattı vs ile istanbul ümraniyedeysen yardımcı olurum
Hocam inceledim cihaz çok büyük ve 3 gün gidiyor şarjı. Benm düşüncem pilli olsun ayda 1 değiştireyim kafam rahat olsun tarzında
-
izzmarit bunu yazdı
Hocam etmezsin zaten ama asilarini lutfen ihmal etme ^^ serbest birakacak olmana cok sevindim bazi hiyarlar kocaman yerde iki metrelik kayisla tutuyorlar. Bahcede ekili seyler varsa talan etmemesini ogretmen gerekebilir bizim aklimiza gelmedi mevsim gelip bir seyler ekmeye niyetlendigimizde ise artik cok gecti (: bir de hocam pisi pisi otu cikiyorsa bahcede onlari mumkun mertebe yol ve cikma zamanlarinda (mart ekim arasi) ozellikle dikkatli gozlemle cunku bu hain ot cocuklarin patilerinden kulaklarindan burunlarindan iceri girip sinsice ilerleyip bircok sorun yaratabiliyor. Minik patilerden operim.
Söylediklerini dikkate alacağım hocam
-
Bir iki fotoğrafını koy da sevelim keratayı, kurt köpekleri Beni benden alıyor 😍
Bu arada bendeki alttaki görseldeki (gibi) bir yelek arıyorum. Kısa olmasın kafi ve ön bacakların arkası ile arka bacakların önünden bağlanabiksin, vücudunu sarsın yani gezerken çok çekişytiriyor çünkü benimki, Türkiye de bunu satan bir yer vardı onlarında elinde bir tane vardı ben almıştım ama artık o kadar kirlendi ki yıkmakla çıkmıyor üzerindeki lekeler o yüzden önerilere ihtiyacım var ben bulamadım buna benzer bir şey internette (Türkiye için)

-
Adam tasmayı çıkarırsa ne yapacaksın? GPS çip diye bir şey vardı pirinç kadar deri altına yapılan onlardan bak derim
-
@nikoteen hocam ay sonunda gelecek hocam gelir gelmez koyarım fotosunu
@mavii hocam adres veya ürün ü gösterebilirsen ben bulamadım yada aramayı bilmiyorum
-
Arkadaşın söz ettiği çipi nerede takarlar görmek için şu adresi kullanabilirsin hocam araştırdım ama fiyat bilgisi göremedim
http://www.petkimlik.com/kliniklistesi.aspx
Edit : Zamanında ben de araştırmıştım bu işi de şunu not etmekte fayda var bu çipler petinizi takip amaçlı kullanılamıyor hocam yalnızca köpeğiniz kaybolduğunda ve bir veterinere getirildiğinde ki sanıyorum o veterinerin de petkimlik anlaşmalı bir veteriner olması gerekiyor o şekilde çipi okutup size ulaşabikiyorlar bir nevi deri altı aile nüfus kağıdı gibi düşün yani çok da kullanışlı değil ama kaybolduğunda birilerinin size ulaşma şansı az da olsa var, takip amaçlı çipler ise avrupada amerikada kullanılıyor ve Türkiye ye gelmesine bir iki sene daha var dediler.
Nikoteen tarafından 16/Şub/19 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam istediğin aletin telefon özelliği de olmak zorundaki internete bağlanıp sana konumunu iletsin. bu haldeyken şarjı bir ay giden bir şey bulman zor olacaktır.