Gpsli Çoçuk Bilekliği
-
belli araliklar ile sinyal yollasa 2 saaye bir sarj.uzun.gidrrmi
-

Neden ihtiyacım var çocuklar GPS Telefon GK301?
Nasıl işliyor?
SMS yoluyla: Gönderdiğiniz bir SMS komutu için aygıtın ve onun size cevap verecektir gerçek zamanlı konumunu yakında iki yolu vardır: Google Map Koordinat ve link.
Üzerinden izleme sitesi:
Login olabilirsiniz bizim ücretsiz izleme sitesi ile cihazın IMEI numarası (gösterecek cihazın arka kapak),ve varsayılan şifre:666666.
Burada bir demo hesabı alabilirsiniz oturum açma nasıl çalıştığını görmek için.
Hesap: 864717002508780
Şifre:666666

Özellik listesi:
Ø GPS + GSM + GPRS kablosuz ağ
Ø GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Quad-band
Ø Renkli tasarım
Ø Desteği GPS + LBS konumlandırma fonksiyonu
Ø Yüksek hassasiyetli GPS yongası
Ø Yüksek hassasiyetli GPS anten
Ø Sesli izleme fonksiyonu
Ø Akıllı aktivasyonu için GPS güç tasarrufu
Ø Otomatik pil takıldığında elektrik alır
Ø Anti-demontaj tasarım
Ø Grupları özel SOS acil durum numaralarını hızlı arama için dört özel numaraları
Ürün Özellikleri
Teknik özellikler
Ağırlık
58g
Boyutlar
86.0(L)× 46.0(W)x 17.0(H)mm
Çalışma sıcaklığı
-25 Santigrat Derece - 70 Derece Santigrat
Çalışma nem oranı
5% - 95%
LED göstergesi
Üç LED göstergeleri: GPS - Mavi; GSM - Yeşil; Güç - Kırmızı
Tuş takımı göstergesi
1; 2; 3; 4; SOS
Anahtar için acil çağrı
SOS
GSM
850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
GPRS
Class12, TCP/ IP dahili GSM Modülü
GPS
MT3326
GPS Kanalları
20
Takip hassasiyet
-159dBm
Satın hassasiyet
-144dBm
Zaman maliyeti bulma
Sıcak başlangıç: < 2 sn(açık havada)
Sıcak başlangıç: < 15 sn
Soğuk başlangıç: < 38 sn(açık havada)
Anten
Dahili GSM quad band anten, GPS yüksek kazanımlı anten
Pil
3.7vDC / 800mAh
Bekleme süresi
4.5 gün
Arama süresi
5.5 saat
Sertifikalar
CE,ROHS
Kullanım talimatı
1) Hazırlamak için bir 2G tam boyutlu Sım kart ile olan yeterli ve kredi etkinleştirmek için GPRS işlevi.
2) Ask APN için Sım araç operatörü örneğin, APN, 123, sonra kendi cep telefonu kullanımı göndermek için: APN,123# cihaza takın.
3) açık ve düzenli alanı için yer tespiti için dakika sonra login olabilirsiniz bizim ücretsiz izleme sitesi.
alın size işte hem smsle izleme hemde web üstünden izleme :)))
-
Dün Okan Bayülgen bahsediyordu aslında haklı adam, onca ıvır zıvır alınıyorsa bu da alınsın çocuğa.
-
DJ_Alper bunu yazdı
1 pragraf: 3-4 yaşından snra çocuğa eğutum verdiğinde o düğmeye basar burda bebekten bahsetmiyoruz :)
2. sen olayı proje gibi anlatıyorsun ben vaar olan cihazlar üstünden konuşuyorum sana sabah "sabah kalktım baktım çocuk kaybolmuş" Allah aşkına güldürme beni :)) gece çocuk küçükse annesiz hayatta 1 adım atmaz korkar eğer sabah kalktın çocuğun yoksa yatakta bilki babası kaçırmıştır :)
1. O düğmeye basacak çocuk yolda birine gidip ben kayboldum da diyemez mi?
2. Pamir'in kayboluşu aynen böyle değil mi ben mi yanlış biliyorum? O mevzu bi tuhaf gerçi, sabah uyandın baktın kaçmış muhabbetini onu baz alarak söylemiştim yoksa bence de saçma :D
@Konu sahibi
İkili ebeveyn-çocuk bilekliği/mesafe artınca haber verme olayı bluetooth üzerinden daha mantıklı olabilir. Bluetooth sinyali belli bir mesafeden sonra kesildiğinde, kesildiği an bağlantınız koptu diye haber gelirse çocuk o yarıçap içinde bir yerdedir demek olur. Anne/babanın çocuktan daha büyük boyutta bir cihaz taşıması da sıkıntı olmaz. Sürekli yer bildirimi alan komplike bir sisteme de gerek kalmaz.
ikinci edit: O da sıkıntı, ev duvar vb. Bilemedim benden bu kadar :D
izzmarit tarafından 05/Nis/14 15:34 tarihinde düzenlenmiştir -
görünen o ki, o çocukla 18'inden sonra sağlam kapışacaksınız ya da 45'ine kadar aynı evde kalacaksınız. Ormanlık alana gidersin, her aile bireyine takarsın bence takılmalı ama hayatın içindeyken, şehirdeyken saçmalık bence, öyle bir tedirginliğin olması bile iğrenç birşey. Haberlerin o yanı kötü arkadaşlar, bir su birinkintisi vardır, onu atlatayım derken atıyorum araba içine saplanır bunu haber yaparlar "manevra yapayım derken suya saplandı" diye, herkesde derki evet yapmamak lazım, halbuki 1 tane başaramayanı gösteren haber 100 tane başaranı göstermez.
Bu tedirginliklerle yaşamayı kendinize bile yakıştırmanızı garip buluyorum. Bu davranış biçimleriniz serpilir, çocuğunuza hayatı zindan edersiniz, hele kızınıza 2 kat edersiniz, sonra büyüdüğünde onlarda 3 kat başıboş dolanmak isterterler. -
rahat olun gençler yakında hepimiz tag'lanacağız zaten derialtı RFID vericileriyle.
-
-
underzero bunu yazdı
Abi ben bunları zaten araştırdım benim olayım en ucuz şekilde üretip en uygun şekilde insanlara ulaştırmak.Batıdaki alsın doğudaki,mühendiste alabilsin inşaat içşiside hatta devlet bu tarz bir projeye destek verir mi? Ücretsiz şekilde dağıtabilirmiyiz?
Diğer yorum yazan,görüş bildiren arkadaşlarada teşekkürler.
Nibun tarafından 05/Nis/14 18:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Tutar.
-
deri altına felan iğneyle göndersek . ileri teknoloji gps :)