GPT-4O Plus Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı
    BerkayCit bunu yazdı

gpt4o yerine claude3.5 öneriyorum :)

özellikle kodlama konusunda çok daha yetenekli.

4o hala sesli konuşmayı getirmedi.. getirse de çok bir naneye yaramayacak gibi şimdilik. uzun vadede nimetlerinden faydalanacağız..

claude hiç denemedım sesli yanıtlama desteği var mı? benim için basit sorualra cevap vermesi yeterli işte ülke yüz ölçimi ne bileyim tarihi bilgi gibi şeylere ihtiyacım var bir de api kullandın mı hiç ?

maalesef ses desteği şu anda claude da yok hocam.

artifacts diye bir özelliği var kendi env. doğrudan js, react çalıştırıyor. bu sayede interaktif web siteleri veya basit oyunlar yaptırabiliyorsun.

api ile de kullanıyorum. claude engineer, aider gibi repo lar var. güzel çalışıyor.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    BerkayCit bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    BerkayCit bunu yazdı

gpt4o yerine claude3.5 öneriyorum :)

özellikle kodlama konusunda çok daha yetenekli.

4o hala sesli konuşmayı getirmedi.. getirse de çok bir naneye yaramayacak gibi şimdilik. uzun vadede nimetlerinden faydalanacağız..

claude hiç denemedım sesli yanıtlama desteği var mı? benim için basit sorualra cevap vermesi yeterli işte ülke yüz ölçimi ne bileyim tarihi bilgi gibi şeylere ihtiyacım var bir de api kullandın mı hiç ?

maalesef ses desteği şu anda claude da yok hocam.

artifacts diye bir özelliği var kendi env. doğrudan js, react çalıştırıyor. bu sayede interaktif web siteleri veya basit oyunlar yaptırabiliyorsun.

api ile de kullanıyorum. claude engineer, aider gibi repo lar var. güzel çalışıyor.

anladım ben kendi modelimi geliştirdim de aq ses olayını py ile çalışıtırıyorum herşey güzel de ses çok kötü chatgpt gibi değil o baya gerçekçi:/

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

parasını veriyoruz bize limitsiz vermiyorlar. bir yerden sonra 2-3 saat bi nefes alsın yaratık sonra gel diye mesaj atıyor.

https://help.openai.com/en/articles/6950777-what-is-chatgpt-plus

Translate:

Hesabıma uygulanan herhangi bir kullanım sınırı var mı?
    Plus kullanıcıları 13 Mayıs 2024 tarihinden itibaren GPT-4o üzerinden her 3 saatte 80 mesaj gönderebilecek. ve GPT-4'te her 3 saatte bir 40 mesaj. ChatGPT Ekibi çalışma alanındaki bir kullanıcının mesaj sınırı, ChatGPT Plus'ın yaklaşık iki katıdır.

Kullanılmayan mesajların birikmediğini lütfen unutmayın (yani 6 saat beklerseniz, GPT-4'te sonraki 3 saat boyunca kullanabileceğiniz 80 mesajınız olmayacaktır).

Plus kullanıcıları için belirli durumlarda, GPT-4'ün en geniş sayıda kişi tarafından erişilebilir olmasını önceliklendirmek amacıyla mesaj sınırını mevcut kapasiteye göre dinamik olarak ayarlayabiliriz.

kelebeksim tarafından 12/Tem/24 01:50 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    serdo
    serdo's avatar
    Erkek

Konu guncel satan var mı?

"NE MUTLU, İNSANIM DİYENE" ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realseyler
    Realseyler's avatar
    Erkek

Bu sınırlamanın mantiği nedir?

Baktığınız benim gördüğünüz sizsiniz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek
    Realseyler bunu yazdı

Bu sınırlamanın mantiği nedir?

hocam arkada database'den veri çeken basit bir api response dönmüyor. bir görsel oluşması, kapsamlı yanıtların oluşması için arkada komplex çok güçlü makineler çalışıyor. artık gpt yi milyonlar kullanmaya başladı. o makinelerin harcadığı gücü karşılamak için ufak çaplı santral gerekecek güç tüketimi var artık. kullanıcı sayısı arttıkça ve maaliyet orantısal olarak artacaktır. büyük girişimciler, belki de devletler bu işe dahil olmadan ücretsiz, sınırsız bir hizmet alma imkanı yakın zamanda yok. openai şu an en çok yatırımcıya sahip, en geniş yapı ve ekibe yapay zeka platformuna sahip girişim onlar bile bunun altından kalkamıyorlar. mesela ücreti de gayet ucuz şu an. o da yaptırımlar sebebiyle. ilk açık kaynak bir fikir ortaya çıkmıştı proje olarak. sonra bürokratik baskı da gördü, başta elon musk dan da olmak üzere veto yediler sen ücretsiz başladın paraya döndün diye. ama parasız imkanı yok bu hizmetin.

antichrist tarafından 18/Kas/24 06:50 tarihinde düzenlenmiştir

|~_~|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

https://github.com/marketplace/models/azure-openai/gpt-4o/playground

Şöyle bir şey var da çok kullanmadım, sınırı var mıdır, ücretli midir çok emin değilim.

Mobil uygulama geliştirilir.
Toplam Hit: 3542 Toplam Mesaj: 18
limitsiz gpt-4o plus