folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Grafik - Tasarım Küçük Bir Ricam- İsteğim Var (LOGO)

Grafik - Tasarım Küçük Bir Ricam- İsteğim Var (LOGO)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kusura bakmada, senin bakış açın yoksa, yeteneğin yoksa, dizayna yatkınlığın yoksa, expert photoshop bilgisine sahip ol, yinede yapamazsın.

Arkadaşlık, dostluk platformu lafının arkasına sığınıp duygu sömürüsü falan yapma.Adam onun başında emek harcıyor emek.

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

Kusura bakmada, senin bakış açın yoksa, yeteneğin yoksa, dizayna yatkınlığın yoksa, expert photoshop bilgisine sahip ol, yinede yapamazsın.

Arkadaşlık, dostluk platformu lafının arkasına sığınıp duygu sömürüsü falan yapma.Adam onun başında emek harcıyor emek.

:) Ya neden duygu sömürüsü yapayım?

Tekrar soyluyorum kımse yapmasın , No Problem.

Millet , herkeze birileri bişeyler yapıyor , bircok kımse birbirine cıkarsız yardımcı olmaya calısıyor.

Gelmıssın burda bana şekil yapıyorsun...!!! Senın ''KARIN AĞRIN NE?''

Yapma kardesım , Yapma arkadasım , Yapma yorumunu da yazdın sus otur oku neden uzatıyorsun? Ne ıstıyorsun?

Duygu sömurusu yapıp oturup agladık mı?

Öğlen birisi fatura programı istedi , elımde vardı paylastım isteyen varsa Pront le resımlerı tek tek yuklerım 30 a yakın murıd ıstedı sıfreyı (HolyOne) dahıl. Kimseye bende var ama ''BELEŞE OLMAZ'' muamelesı yapmadım.

Ben yemek işi yapıyorum murıdın biri yemek fabrıkası , vs - taşıma - ısıtma , şudur budur bir suru sey sordu kımısı baska seyler sordu hepsıne elımden geldıgınce yardım etmeye calsııyorum. Ama sen MAŞALLAH ... Yorum bıle yapmıyorum - yapamıyorum... YAZIK...

Böyle insanlıgını unutacak kadar aç kalacaktın madem , keşke bu meslegı secmeseydın....!

Daha da SANA YORUM YAZMAM ...! Ne dersen de ! Keyfın bılır...!

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim karın ağrım şu, senin buraya bedeva bana logo yapın konusuyla çıkman, aslında suç sendede değil.

Bedavaya s*kimdirik logo yapıp sektörü yerlere seren densizlerde.sizin gibi bedavacılar ve bedavacının hayırcıları yüzünden dizayn sektöründe işini hakkıyla yapan adamın çektiği fiyatı" aa ben bunu 20 liraya başkasına yaptırırm" demesi.

Herhangi bir bakkala girdiğinde, abi bana hayrına çikolata ver, dahi dediğinde nasıl absürt kaçıyorsa, bu konuyada öyle bakılması zorunluluktur.

Not:Profesyonel ve freelance olarak bu işle uğraşıyorum(Garfikerlerin haklarını sonuna kadar da savunurum)

Ama asıl işim robotikle:Mekatronik mühendisliği okuyorum.

Esconda tarafından 20/Ara/12 18:00 tarihinde düzenlenmiştir

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

Ben forumda eski değilim ama beni bu foruma getiren arkadaşım bayağı bir anlatmıştı. Hocam burası bir ticaret sitesi falan mı ? adam profesyonel bir logo istemiyor ki veya şu şöyle şu böyle olsun da demiyor ? Anlamadığım şey niye hemen yardım istiyen birine böyle sert çıkışıyorsunuz ? Profesyonel bir logo istese zaten buraya konu açmaz o 20 30 liralik logoda eminim burda yardım amaçlı yapılandan farklı olmayacaktır. Aynısı başıma geldi bir ödev için gerekiyordu anlık birşey sağolsunlar bayağı yardım ettiler ama hiçbiride böyle para da para , paralı da paralı , yok piyasayı batırdın , beleşçi , s*kindirik tarzı laflar kullanmadı. Nereye gidiyor bu forumun sonu ? 

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    korayozrak bunu yazdı

Ben forumda eski değilim ama beni bu foruma getiren arkadaşım bayağı bir anlatmıştı. Hocam burası bir ticaret sitesi falan mı ? adam profesyonel bir logo istemiyor ki veya şu şöyle şu böyle olsun da demiyor ? Anlamadığım şey niye hemen yardım istiyen birine böyle sert çıkışıyorsunuz ? Profesyonel bir logo istese zaten buraya konu açmaz o 20 30 liralik logoda eminim burda yardım amaçlı yapılandan farklı olmayacaktır. Aynısı başıma geldi bir ödev için gerekiyordu anlık birşey sağolsunlar bayağı yardım ettiler ama hiçbiride böyle para da para , paralı da paralı , yok piyasayı batırdın , beleşçi , s*kindirik tarzı laflar kullanmadı. Nereye gidiyor bu forumun sonu ? 

YORUMSUZ ....!

JiggSaw tarafından 20/Ara/12 20:05 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

sporsaat.com'un sistemini kimden aldın :D

Sence? :D

bari slide'ları aynı olmasaydı :) ben onları o site için yapmıştım :)

Zaten adam siteye vermedi parayi Sliderin sekline verdi gördü carpildi illaki bu illaki bu dedi. Sezer uludagin imzasini tasiyor dedi. Osman hamdi bir sezer sen ikisin :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

sporsaat.com'un sistemini kimden aldın :D

Sence? :D

bari slide'ları aynı olmasaydı :) ben onları o site için yapmıştım :)

Zaten adam siteye vermedi parayi Sliderin sekline verdi gördü carpildi illaki bu illaki bu dedi. Sezer uludagin imzasini tasiyor dedi. Osman hamdi bir sezer sen ikisin :D

Helal sana :D

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 1790 Toplam Mesaj: 18