Grafik-Animasyon Öğrenmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

akenaton bunu yazdı:
    -----------------------------

öncelikler selamlar saygılar.. bu zamana kadar pc i sadece oyun ve facebook için kullandım.. okulda java dersi gördükten sora artık faydalı birşeyler öğrenmem gerektiğinin kanaatine vardım.. kendimi geliştirmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum bu konuda kaynak gösterebilecek yada tavsiyede bulanacak siz değerli müridlerin yorumlarını bekliyorum..

java ne alaka grafikle javayı sevdiysen kodlama öğren bence..  ben ünide programlama dersinden kalmıştım 1.sınıfta sonra hiç kod mod işim olmaz dedim ama şimdi cssye merak sardım:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

zone bunu yazdı:

akenaton bunu yazdı:

öncelikler selamlar saygılar.. bu zamana kadar pc i sadece oyun ve facebook için kullandım.. okulda java dersi gördükten sora artık faydalı birşeyler öğrenmem gerektiğinin kanaatine vardım.. kendimi geliştirmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum bu konuda kaynak gösterebilecek yada tavsiyede bulanacak siz değerli müridlerin yorumlarını bekliyorum..

java ne alaka grafikle javayı sevdiysen kodlama öğren bence..  ben ünide programlama dersinden kalmıştım 1.sınıfta sonra hiç kod mod işim olmaz dedim ama şimdi cssye merak sardım:)

bende ilk sene kaldım bu sene bidaha aldım hala pek başarılı değilim ama az buçuk becerince çok mutlu oluyo insan :) yani şimdiye kadar pc ile olan ilk ciddi ilişkim java ile başladı onu belirtmek istedim :D

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
Toplam Hit: 2323 Toplam Mesaj: 13