folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Grafik İşinden Anlayan Arkadaşlardan Önemli Rica

Grafik İşinden Anlayan Arkadaşlardan Önemli Rica

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

PSD si bende istersen yollarım bu uygun olur. Güzel bir kartvizit yak üstü yaptım

iişte budur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Ya da gölgelendirmeyle daha hoş durdu neyse ben gidiyorum şimdilik akşam bakarım belki kanka. ya da yarın istertsen pm at. yazılarınıda ona göre ayarlayayım eklemek istediğin veya başka bir tasarım istersen güzel bişeyler yaparım bunu ayakta yaptım :D neyse kolay gelsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Ben zaten sade yapıcaktım ama baktım renklere uyum saglamıyor ıster ıstemez renklı yapmak zorunda kaldım.Zaten arkadas bı tane arka plan resmı begenmıstı ılk tasarımı ona gore yaptım..ıkıncı ve ucuncuyu de zevkıme gore yaptım...

Ama sade ısteseydı yapardım daha farklı bı sekılde...Yorumlar ıcın yınede sagolun.

Sımdı cıkmam lazım,gelınce ben sade yaparım bı kac tane daha...Sorun deıl.. ;)

Allah büyüktür vesselam...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

o begendiğinden bi cacık olmaz paintte yapılmışgibi. hiç bir kurumsallığı yok resmen palyaço yuvası kartviziti gibi. Benimkini beğen diye demiyorum ama o begendiğinde hiç güzel bir şey değil hocam :) bir ajans sahibi olarak söylemekte fayda gördüm. yinede sen bilirsin.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

o begendiğinden bi cacık olmaz paintte yapılmışgibi. hiç bir kurumsallığı yok resmen palyaço yuvası kartviziti gibi. Benimkini beğen diye demiyorum ama o begendiğinde hiç güzel bir şey değil hocam :) bir ajans sahibi olarak söylemekte fayda gördüm. yinede sen bilirsin.

Arkadaşlar Kartın Arka Yüzünü Tasarladım Ama Ön Yüz İçin Bi Fikrim Yok :(

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Haci reklam afisi degil kart lazim sana.

Mumkun oldugu kadar sade birseyi kaliteli kagida bastir. 24 bit resim koyarsan baskida hayal kirikligina ugrarsin. Eline alinca ekrandaki gibi profosyonel durmaz.

mizampaji fontu kagidi duzgun olsun adresini telefonunu isini belli etsin geri kalanina ne kadar uğrasırsan o kadar batırırsın benden solemesi

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Haci reklam afisi degil kart lazim sana.

Mumkun oldugu kadar sade birseyi kaliteli kagida bastir. 24 bit resim koyarsan baskida hayal kirikligina ugrarsin. Eline alinca ekrandaki gibi profosyonel durmaz.

mizampaji fontu kagidi duzgun olsun adresini telefonunu isini belli etsin geri kalanina ne kadar uğrasırsan o kadar batırırsın benden solemesi

Haklısın Hocam Bu Kartın Ön Yüzü Arka Yüzü Boş Bırakırım Belki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Abi bi kart vizit asla böyle olmaz ama zevkine karışmıyorum ve kabul ederekten söylüyorum ki al sana kerhane giriş kartı yaptım :| istersen psdsini vereyim. ama yok istemem sevmedim dersen... oke.. ben gider tatile...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

Abi bi kart vizit asla böyle olmaz ama zevkine karışmıyorum ve kabul ederekten söylüyorum ki al sana kerhane giriş kartı yaptım :| istersen psdsini vereyim. ama yok istemem sevmedim dersen... oke.. ben gider tatile...

Yani Çokmu Janjanlı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Hocam matbaa bunları basmazki... Hadi bastı diyelim çok kötü durur. Bence bu tasarımları dijitalcilerden bastır. Benim yazdığım postta belirtmiştim zaten matbaa grafikerleriyle olmaz profesyonel işler. Düşünsene adam kartviziti basıyo 15-20 liraya üzerine 5 tl tasarım parası ekliyo. Ne bekleyebilirsinki 5 Tlye. Ben Şirket logosu hazır bulunan bir firmaya 300 $ dan sadece kartvizitin tasarımını yapıyorum. Araştırırsan çok ucuz bile. Kurumsal Kimlik olaylarına girip logo kartvizit antetli zarf vs olaylarına girersek 3000 lirayı geçiyo tasarımlar. Zamanım olsaydı sana yardımcı olurdum ama malesef çok yoğunuz bu aralar. Yine söylüyoum. Tavsiyem adam gibi bir ajansa gidip kurumsal bişey yaptır.

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
Toplam Hit: 11734 Toplam Mesaj: 62