Grafik İşinden Anlayan Arkadaşlardan Önemli Rica
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------

PSD si bende istersen yollarım bu uygun olur. Güzel bir kartvizit yak üstü yaptım
-----------------------------iişte budur.
-

Ya da gölgelendirmeyle daha hoş durdu neyse ben gidiyorum şimdilik akşam bakarım belki kanka. ya da yarın istertsen pm at. yazılarınıda ona göre ayarlayayım eklemek istediğin veya başka bir tasarım istersen güzel bişeyler yaparım bunu ayakta yaptım :D neyse kolay gelsin.
-
Ben zaten sade yapıcaktım ama baktım renklere uyum saglamıyor ıster ıstemez renklı yapmak zorunda kaldım.Zaten arkadas bı tane arka plan resmı begenmıstı ılk tasarımı ona gore yaptım..ıkıncı ve ucuncuyu de zevkıme gore yaptım...
Ama sade ısteseydı yapardım daha farklı bı sekılde...Yorumlar ıcın yınede sagolun.
Sımdı cıkmam lazım,gelınce ben sade yaparım bı kac tane daha...Sorun deıl.. ;)
-
o begendiğinden bi cacık olmaz paintte yapılmışgibi. hiç bir kurumsallığı yok resmen palyaço yuvası kartviziti gibi. Benimkini beğen diye demiyorum ama o begendiğinde hiç güzel bir şey değil hocam :) bir ajans sahibi olarak söylemekte fayda gördüm. yinede sen bilirsin.
-
Free_Mans bunu yazdı:
o begendiğinden bi cacık olmaz paintte yapılmışgibi. hiç bir kurumsallığı yok resmen palyaço yuvası kartviziti gibi. Benimkini beğen diye demiyorum ama o begendiğinde hiç güzel bir şey değil hocam :) bir ajans sahibi olarak söylemekte fayda gördüm. yinede sen bilirsin.
-----------------------------Arkadaşlar Kartın Arka Yüzünü Tasarladım Ama Ön Yüz İçin Bi Fikrim Yok :(

-
Haci reklam afisi degil kart lazim sana.
Mumkun oldugu kadar sade birseyi kaliteli kagida bastir. 24 bit resim koyarsan baskida hayal kirikligina ugrarsin. Eline alinca ekrandaki gibi profosyonel durmaz.
mizampaji fontu kagidi duzgun olsun adresini telefonunu isini belli etsin geri kalanina ne kadar uğrasırsan o kadar batırırsın benden solemesi
-
HolyOne bunu yazdı:
Haci reklam afisi degil kart lazim sana.
Mumkun oldugu kadar sade birseyi kaliteli kagida bastir. 24 bit resim koyarsan baskida hayal kirikligina ugrarsin. Eline alinca ekrandaki gibi profosyonel durmaz.
mizampaji fontu kagidi duzgun olsun adresini telefonunu isini belli etsin geri kalanina ne kadar uğrasırsan o kadar batırırsın benden solemesi
-----------------------------Haklısın Hocam Bu Kartın Ön Yüzü Arka Yüzü Boş Bırakırım Belki

-

Abi bi kart vizit asla böyle olmaz ama zevkine karışmıyorum ve kabul ederekten söylüyorum ki al sana kerhane giriş kartı yaptım :| istersen psdsini vereyim. ama yok istemem sevmedim dersen... oke.. ben gider tatile...
-
BosphorusPasha bunu yazdı:

Abi bi kart vizit asla böyle olmaz ama zevkine karışmıyorum ve kabul ederekten söylüyorum ki al sana kerhane giriş kartı yaptım :| istersen psdsini vereyim. ama yok istemem sevmedim dersen... oke.. ben gider tatile...
-----------------------------Yani Çokmu Janjanlı
-
Hocam matbaa bunları basmazki... Hadi bastı diyelim çok kötü durur. Bence bu tasarımları dijitalcilerden bastır. Benim yazdığım postta belirtmiştim zaten matbaa grafikerleriyle olmaz profesyonel işler. Düşünsene adam kartviziti basıyo 15-20 liraya üzerine 5 tl tasarım parası ekliyo. Ne bekleyebilirsinki 5 Tlye. Ben Şirket logosu hazır bulunan bir firmaya 300 $ dan sadece kartvizitin tasarımını yapıyorum. Araştırırsan çok ucuz bile. Kurumsal Kimlik olaylarına girip logo kartvizit antetli zarf vs olaylarına girersek 3000 lirayı geçiyo tasarımlar. Zamanım olsaydı sana yardımcı olurdum ama malesef çok yoğunuz bu aralar. Yine söylüyoum. Tavsiyem adam gibi bir ajansa gidip kurumsal bişey yaptır.