Grafik Kursuna Giden? Gidecek Veya Önerebilecek Olan
-
Selam arkadaşlar grafik kursuna gitmeyi düşünüyorum..
aranızda giden, gidecek veya şuraya gittim çok memnun kaldım gibisinden ya da şurası güzel diyorlar benim arkadaşım gitti gibilerinden bilgilerinize ihtiyacım var..
bildiğim en iyi kurs bilge adam gibi duruyor.
sizlerin de fikirlerini almak isterim.
teşekkürler.
-
Ankara'da oturuyorsan beltek kurslarını öneririm.
-
evet söylemeyi unutmuşum istanbul anadolu yakasındayım
-
bende grafik kursu düşünüyordum ama param yok :D
ve ciddi ciddi çok para isteyen bir kurs..
o yüzden Halk eğitim'e gidip biraz alt yapı oluşturup para kazanmaya başlayıp daha sonra kaliteli bir kursa gitmeye karar verdim :D
Avrupa yakasindan da kurs önerilerini ben bekliyorum..Mümkünse Fiyatlarıyla birlikte :))
-
halk egitim merkezine kaydını yap ögrettikleri herşey aynı
-
ben halk egitim merkezinde egitim alıyorum hatta şuan dersteyim ve buraya yazıyorum:D
-
halk eğitime gideceğine dışarda top oyna daha iyi diyebilirim. nedenine gelince bende ilk önce halk eğitime gittim bir ay kala bıraktım ve netronda eğitim aldım. Aradaki farkı ancak ikisinede giderek anlayabilirsin. Netrondaki hocalar 3 bin alırken halk eğitimdeki hocalar 650 lira alıyodu hesabını sen yap işte. Hoca hocadır deme halkeğitim gerçekten boşa zaman kaybından başka bişey değil. Herhangi bir adam bile halk eğitim hocası kadar photoshop bilgisi vardır. sana tavsiyem eğer bu işi meslek edinmek istiyosan kesinlikle en son gideceğin yer halk eğitim olsun. Hatta ona gideceksen hiç gitme bana kalırsa.. x)
-
bilge adam'ı seçicem sanırım.
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------bilge adam'ı seçicem sanırım.
-----------------------------Fiyatı hakkında bilgin varsa paylaşır mısın hocam :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------Fiyatı hakkında bilgin varsa paylaşır mısın hocam :)
-----------------------------fiyat konusunda belirsizler. öğrenciyim falandı filandı ayağına yatarsan 6-7 bin civarı grafik/web tasarım veriyorlar. arkadaşım bu fiyat civarına kaydoldu.
yoksa 10 bin e kadar yazılanlarda var.
-
Varg bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------fiyat konusunda belirsizler. öğrenciyim falandı filandı ayağına yatarsan 6-7 bin civarı grafik/web tasarım veriyorlar. arkadaşım bu fiyat civarına kaydoldu.
yoksa 10 bin e kadar yazılanlarda var.
-----------------------------şu an indirimde fiyatı : 6,250 TL
24 aya bölüyorlar ayda : 239 TL
peşinat 500 TL
ayın 9'una kadar indirimli fiyat bu.
ayın 9'undan sonraki fiyat : 12,560 TL