Grafik Tablet Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

Kaça aldın ? 

Madem güzel hediye alayım 1 adet kuzene 

380 e aldım ama şimdi 400 olmuş

https://www.n11.com/urun/veikk-a30-10-x-6-grafik-tablet-1533356?magaza=teknoraks

@LaNCeLoT

bilmiyorum ki hacı onu hiç görmedim. ama 10 sene önce meraktan bi tane trust almıştım, o baya sikkoydu. bunun plastiği vs baya sağlam. 

Kardo şaka bi yana ben onu almak istemiştim de , iş görür mü ufak tefek vs.. kararsız kalıp ötelemiştim.

Fakat @end in dediğine bakarsak bi sike yaramazmış.

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    end bunu yazdı

Hevesini alsin diye bisiler aliyorsan ok ama 850 liralik wacom tabletle dahi rahat cizim yapamiyoruz biz :))

En azindan bi 3000 try gozden cikartilmali sanirim.

hacı sorun sizdedir ya, redditte 4chan de millet bi karılar çiziyo bu çin tabletleriyle en az 3 gidersin

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    end bunu yazdı

Hevesini alsin diye bisiler aliyorsan ok ama 850 liralik wacom tabletle dahi rahat cizim yapamiyoruz biz :))

En azindan bi 3000 try gozden cikartilmali sanirim.

hacı sorun sizdedir ya, redditte 4chan de millet bi karılar çiziyo bu çin tabletleriyle en az 3 gidersin

Ben yıllar yıllar önce amazon dan wacom almıştım, hala kullanıyorum. Arkadaşımda çinli bir marka aldı, hemen hemen aynı sayılır. Wacom'un yazılımı çok iyi. Kısayollar, atamalar vs.

Profesyonel değilsen çok para harcama boşuna. Çünkü alan diğer arkadaşım alışamadı ve sattı.

Eğer sürekli photoshop, illustrator, autocad vb. gibi yazılımlar kullanıyorsan veya ekranda sürekli çizerek ders anlatıyorsan büyük kolaylık. Onun dışında fazla bir işe yaramıyor.

Eğer yeteneğin yoksa, örneğin karakalem karı-kız çizemiyorsan, tabletde de çizemeyeceksin. En pahalı wacom alınca +10 Salvador Dali item'i vermiyorlar yanında.

Bütün gün çizim, grafik edit, video edit gibi programlarla uğraşanlar için büyük kolaylık.

Not: İlk kez alacaklar için küçük boyutlu almak alışmak için çok daha kolay ve rahat. A4 boyut hem çok büyük hemde ilk başta kullanamazsın, A5 ile başlamak ideal.

Toplam Hit: 1559 Toplam Mesaj: 14
grafik tablet