folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Grafik Tasarım Kursu.

Grafik Tasarım Kursu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McErroR
    McErroR's avatar
    Erkek
    Dostum iyi bi başlangıç yada adım atmışsın merak etme.Ama yıllarca yazılım eğitimi alan biri olarak sana  tek söliyebiliceğim okulla olup biticek iş diil.Okul bu tür durumlarda sadece ilk teşvike yarıyor.Gerisini sen tek başına getirebilirsin ancak.Şöle anlatımı güzel hocaların yazdığı kitaplara hiç düşünmeden bas parayı geliştir kendini okuldada pekiştir.Yanlış anlama bu arada çok bilmişlik olsun diye diil hani 8 yıl yazılım okumuş biri olarak ben bu yöntemle bu dalda para kazanabilecek kadar iyi öğrenebildim ancak programcılığı.Grafik tasarım tercihinde de çok iyi yapmışsın ayrıca.Başarılar kardeşim.

www.Tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    hocam web tasarım işi çok güzel onu söliim çevren varsa çok manyak para alırsın ama şunuda söyliim full flash bi site yapman çok zamanını alır ;) onun için flash banner ve menü php veya asp dilinde yazılan bi tasarım yapman daha mantıklı olur ve düzenlemen daha kolay olur ;) şimdiden başarılar ama hatırlatiyim rakibimsin karşılaşmayalım bi yerde alırım işi elinden :D :P

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Arkadaşlarım hepinize ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum beni aydınlattınız teşekkürler hepinize

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    illustrator veya coreldraw da öğretebilirler illustrator değilde böyük ihtimal coreldraw öğretebilirler

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bi kere vb ile tasarim programlari ayni degildir grafik bolumunde vb gostermezler.Ikincisi macromedia artik yok.3. su ewt sana adobbe nin grafik tasarim programlarini ogretecekler.Keske burada bi sorsaydin lotus egitim merkezi var bizim burada harika egitim veriyor.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :) İstanbuldamısın ?Bilgeadam Bakırkoy Town Center`da  Sistem Müh.. Yani Ağ Uzmanlığı Okuyorum Bizim Buralarda Olsaydın Arkadaşımlara Söylerdim :) Ellerinden Geleni yaparlardı Sonuçta tbtdensin  
Toplam Hit: 2454 Toplam Mesaj: 17