Grafik Tasarımcıları Windows 7 Sorunu Acil Yardım
-
Daft bunu yazdı
kullandığın programları buraya yazarsan belki daha da yardımcı olabiliriz.
ve bir de crackli mi kullanıyorsun programları? bu da bir etken olabilir.
hangi sürümü kullanıyorsun vs.
kullandıgım programlar adobe cs photoshop illustrator indesing 64 bit kullanmaktayım ayrıyetten maxon cinema for 4d ve autodesk 3dmax
c4d de render gayet güzel şekilde almaktadır.Dediğiniz gibi bende düşündüm crack kullanmaktayım o cracklerin sisteme zarar verdiğini düşünüyorum fakat değiştirdiğim taktirde yine aynısını yapmıştı
-
bence deneme imkanın varsa (artık bir sonraki formatta)
crackli kurmadan direk demo sürümüyle deneyip randıman alıp almadığına bak bakalım.
en azından sorun crack mi belli olur.
-
baristbt bunu yazdı
hocam bu donmalar geçiçi kasılma şeklindemi oluyor , yoksa bilgisayar hiç bir yanıt vermiyor ve kilitleniyor mu ?
Donanımlarınızın driverarı güncel mi , windows'un kaynak izleyicisini açıp normal kullanımınıza devam edin.
herhangi bir kasılma olursa sonrasında kaynak izleyici üzerinden bakabilirsiniz , hangi uygulamanın buna neden olduğunu görebilirsiniz.
hocam donmalar kimi zaman gecici olmakta ama genelde en olmadık zamanlarda kitlenme oluyor driverları elimden geldiğince güncel tutmaktayım
bu donmalarla ilgili tespitim genelde interneti kullanırken olmakta birde şöyle bir sorun var ona etken olabilir diye düşünüyorum http://u1312.hizliresim.com/1j/y/w1h1k.png internet yok gözüküp aslında var olması
-
format atmayı planlıyorum atmadan önce kurmamı önerdiğiniz bir sürüm var mı? yani ben sürekli bu işleri yapıyorum gereksiz windows işlemlerinden yoksun bir sürüm olsa daha iyi randuman alırım gibime gelio bu şekilde packler oldugunu duydum
-
wifi usb mi dahili mi ?
-
dahili makine laptop
-
usb olsa bazen sıkıntı olabiliyor diyecektim de.
-
doğrudur benim buna kurabilceğim önerdiğiniz bir windows sürümü var mı?
-
ulas_dragon bunu yazdı
doğrudur benim buna kurabilceğim önerdiğiniz bir windows sürümü var mı?
Win7 pro 64bit