Grafiker İçin Hangi İmac
-
Vay a.k... Birinin anasına sövülse bu kadar tartışılmaz... Neyin davası a.k?
-
jawsap67 bunu yazdı
bir bilgisayardan ekmek yiyeceksen imac önermem. o sadece şekil başka bir fonksyonu yok.ona vereceğin parayla onun yaptığı işin 2 katını yapacağın bi bilgisayar toplarsın
umarım şaka yapmışsındır değilse hiç imac kullanmadığını çok belli etmişsindir.
şu kadarını söyleyebilirim özellik bakımından karşılaştırmak yanlış olur biz 2008 gibi zamanda bir test yaptık
o zaman benim pcmin özellikleri 4 gb ram 512 mb ekran kartı çift çekirdekli işlemci
arkadaşın imac'i tek çekirdek işlemci 1 gb ram 256 ekran kartı idi ben photoshop u açana kadar adam photoshop indesign illustrator'u açmıştı
-
Kendi adıma konuşuyorum. BilgeAdam'da Web ve Grafik eğitimi aldım bu eğitimin Grafik kısmı son derece iyi donanıma sahip bir iMac üzerinde gerçekleştiriliyor.
Akşamları eğitime geldiğimizde Illustrator, Photoshop, InDesign programlarında eğitimler gördük. Illustratorde bir broşür tasarımı yaparken bir blur vermek istedim, iMac çok esnek bir şekilde yaklaşık 30 sn. içerisinde gerçekleştirdi.
Matematiksel bir veriyi (vektör nesneyi), bulanık bir etkiye çevirmek her sistemin harcı değildir bana göre. :D
Bunu ben evimdeki 3GB Ramli, 1gb 128bit ekran kartım ve core 2 duo işlemcim ile yapsaydım ya program hata verirdi ya da 1 veya 2 dakika beklerdim.
Sadece grafik tasarımcılar için geliştirilmiş bir şey gibi düşünüyorum ben iMac'i.
Çok esnek ve hızlı çalışır, minimaldir. Özellikle tasarımcılar bunu çok tercih etmektedir. PC'ye oranla daha kalitelidir.
Bana kalırsa iMac en iyi tercihindir.
-
peki imac alınacak paraya donanım olarak birkaç kat üstün bir pc toplasak hackintosh kursak hangisinin performansı üstün olur?