Gramafon Satan Varmı?
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------
gramafon yerine ben sana azerbaycandan getirilen Garmonumu satayım. 1000 tl ye
Hocam zaten azeriyim ben :) var bende garmon, dayımın ama benim sayılır..
KrypT bunu yazdı:
45'lik değilde taş plak dinleyecek olmayasın? Pikaplar 45'lik çalar.
-----------------------------Biliyom hocam ama arada bir taş plakta çalabilirim, ondan gramafon almak istiyorum.. pikap alsam taş çalmıyo, long play de çalmam zaten.. elektronikle işim olmaz :) analog ses istiyorum..murdery bunu yazdı:
hocam netten alma bit pazarlarını gez özellikle büyük şehirlerdeki kesin düşer çok ucuz fiyatlara
-----------------------------Valla aydındayım şimdi burda pek öyle çarşılar yok 1-2 antikacıya sordum 150-200 arası diyorlar ki okadar veremem, tbt bakim dedim :)
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------gramafon yerine ben sana azerbaycandan getirilen Garmonumu satayım. 1000 tl ye
.
Hocam zaten azeriyim ben :) bende var garmon, dayimin ama benim sayilir :) 45'Likleri pikap caliyo biliyorum ama arada bir tas plakta calabilirim ondan gramafon istiyom. -
Hocam tas plak, yani 78'lik calan pikaplar da var. Ayrica LP'de gayet analog. Dijital nerden cikti?
-
Plakçıdaki adam dedi analog sesi alamazsın LP de, pikaplar elektrikli zaten analog ses vermez dedi :) bilmiyom artık uydurmuşmu
-
Yok hacı ne alakası var? Kaset ve plak analog kayıttır. VCR'lar da analog görüntü kaydıdır mesela. Elektrik olmadan nasıl izleyeceksin? Elektrikle alakası olan bir durum değil bu.
-
yaa 2012ye giricez hala mı bu konu.,turntablea bari geçelim artık lütfen
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------yaa 2012ye giricez hala mı bu konu.,turntablea bari geçelim artık lütfen
Yeni teknolojiyi gördükçe eskilerin kıymetini insan daha çok anlıyor gramofon antika araba antika radyo vs -
Hocam ciddi alıcıysanız 170-200 arası ve pazarlıkta yapılarak satabilirim. Ev arkadışımın war dinlemek kısmet olmadı. Dediğim gibi almak isterseniz ist içide teslim ederim.
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------caldii10 bunu yazdı:
gramafon yerine ben sana azerbaycandan getirilen Garmonumu satayım. 1000 tl ye
Hocam zaten azeriyim ben :) var bende garmon, dayımın ama benim sayılır..
KrypT bunu yazdı:
45'lik değilde taş plak dinleyecek olmayasın? Pikaplar 45'lik çalar.
-----------------------------Biliyom hocam ama arada bir taş plakta çalabilirim, ondan gramafon almak istiyorum.. pikap alsam taş çalmıyo, long play de çalmam zaten.. elektronikle işim olmaz :) analog ses istiyorum..murdery bunu yazdı:
hocam netten alma bit pazarlarını gez özellikle büyük şehirlerdeki kesin düşer çok ucuz fiyatlara
-----------------------------Valla aydındayım şimdi burda pek öyle çarşılar yok 1-2 antikacıya sordum 150-200 arası diyorlar ki okadar veremem, tbt bakim dedim :)
Aydından alınırmı aydın esnafı sıker uzaklaş hemen ızmırde bulunabılır bıt pazarında fılan